Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 O întâlnire electorală s-a soldat cu spitalizarea a doi minori

O întâlnire electorală s-a soldat cu spitalizarea a doi minori Recomandat

24 Iunie 2015 - 

O întâlnire electorală organizată în seara de marţi, 23 iunie, în comuna Băcioi din municipiul Chişinău, s-a soldat cu spitalizarea a doi minori, după ce participanţii la miting s-au luat la harţă. Institutul de Medicină Urgentă anunţă că cei doi copii de 5 şi 10 ani au fost transportaţi la Institutul Mamei şi Copilului după ce a explodat o grenadă cu gaz lacrimogen. Medicii sosiţi la faţa locului, au constat că micii pacienţi prezentau intoxicaţii chimice acute.

Șeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat că, potrivit informaţiilor preliminare unul dintre participanţii la întâlnire a încercat să intervină pentru a calma spiritele cu un spray lacrimogen. Din cauza altercaţiilorб substanţa a nimerit în cei doi copii aflaţi în preajmă. Persoanele implicate în incident urmează a fi citate pentru a depune explicaţii, iar cei care vor fi găsiţi vinovaţi de comiterea unor încălcări riscă să fie sancţionaţi contravenţional.

Purtătorul de cuvânt de la Institutul Mamei şi Copilului, Doru Dendiu, a declarat că starea celor doi copii este satisfăcătoare, aceştia fiind internaţi în secţia de profil. Copiii nu au suferit nimic grav, aceştia fiind în afara oricărui pericol.

Lasă un comentariu