Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Serafim Urechean și Monica Babuc îl susțin pe Dorin Chirtoacă în turul II

Serafim Urechean și Monica Babuc îl susțin pe Dorin Chirtoacă în turul II Recomandat

24 Iunie 2015 - 

Fostul candidat al PLDM la primăria Chișinău, Serafim Urechean își va anunța susținerea pentru Dorin Chirtoacă în turul II al scrutinului. Totuși, până va avea loc evenimentul public, acesta speră că va fi sunat măcar de formalitate de către Chirtoacă pentru a avea o discuție în acest sens: 

 

”Nu am încontro, pe cine să susțin, dar eu totuși aștept ca el să mă sune măcar o vorbă să-mi spună. În 2007 l-am susținut, în 2011 l-am susținut, dar el în 8 ani nu mi-a dat un telefon să mă întrebe, să se consulte cu mine despre ceva”.

 De asemenea, și Partidul Democrat îl va susţine pe Dorin Chirtoacă, anunţul fiind făcut de ministrul în exerciţiu al Culturii, Monica Babuc, în cadrul unui interviu acordat pentru Publika TV. Fostul candidat al democraților şi-a exprimat dezamăgirea faţă de modul în care au fost repartizate voturile chişinăuienilor în primul tur al scrutinului. Aceasta a declarat că PD va susţine în lupta pentru primăria capitalei forţele care promovează aderarea la Uniunea Europeană, respectiv - pe Dorin Chirtoacă.

Amitim că pe 14 iunie, candidatul democraţilor, Monica Babuc, a acumulat 2,17% dintre voturile locuitorilor municipiului Chişinău, iar Serafim Urechean - 2,97%.

 

 

 

Lasă un comentariu