Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Bătălia pentru Primărie pe ultima sută de metri

Bătălia pentru Primărie pe ultima sută de metri Recomandat

25 Iunie 2015 - 

Cu două zile înainte de turul II, candidații la funcția de primar al Chișinăului au desfășurat evenimente electorale.

Primarul degrevat al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a mers la bustul fostului primar de Chișinău, Carol Schimdt, pentru a depune flori cu ocazia împlinirii a 169 ani de la nașterea sa.

Acesta a menționat că: „Este o acțiune fără cuvinte, pentru că nu vreau ca ziua de naștere a celui mai bun primar de Chișinău să fie la fel de murdară ca și toată această campanie electorală, care a ajuns să fie la fel de murdară ca și tot conținutul pe care îl avem la stația de epurare din Chișinău. Din păcate cuvintele au devenit murdărie și minciună în ultimele două luni”.

De cealaltă parte, socialiștii au desfășurat o dezbatere electorală fără un opnent în Piața Marii Adunări Naționale. Cu toate că Dorin Chirtoacă a refuzat invitația de a participa la dezbatere, Zinaida Greceanîi împreună cu echipa PSRM-ului aleasă în Consiliul Municipal, au desfășurat totuși manifestația, prezentându-și prioritățile pentru mandat și enunțând mai multe probleme cu care se confruntă capitala.

Amintim că Dorin Chirtoacă a refuzat invitația lansată de contracandidata sa, Zinaida Greceanîi, la o dezbatere publică. Anterior, și Zinaida Greceaanâi a refuzat o invitație a contracandidatului său la o dezbatere publică.

 

Lasă un comentariu