Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Blocul Electoral condus de Iurie Leancă a decis pe cine va susține în turul II: DORIN CHIRTOACĂ!

Blocul Electoral condus de Iurie Leancă a decis pe cine va susține în turul II: DORIN CHIRTOACĂ! Recomandat

25 Iunie 2015 - 

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova - Iurie Leancă” declară că susţine în turul doi de scrutin candidatura Partidului Liberal la funcţia de primar al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Oazu Nantoi, care a candidat la aceeaşi funcţie în turul I din partea Blocului, a menţionat joi, 25 iunie, la un briefing de presă că echipa sa aleasă în Consiliul municipal Chişinău va promova toate angajamentele asumate în campania electorală, însă acestea pot fi realizate în cazul în care în CMC va exista o majoritate pro-europeană. Oazu Nantoi a menţionat că echipa sa deja a prezentat priorităţile sale echipei PL, arătându-şi disponibilitatea de a lucra împreună pentru municipiu.

„Pentru dezvoltarea Chişinăului ca municipiu şi pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova vă invităm să ieşiţi la vot şi să acordaţi acest vot lui Dorin Chirtoacă”, a declarat Nantoi îndemnând alegătorii să susţină candidaţii blocului PPEM din 4 suburbii – Ghidighici, Grătieşti, Durleşti şi Tohatin. La 28 iunie, în turul doi de scrutin, alegătorii din Chişinău vor alege la funcţia de primar general între liberalul Dorin Chirtoacă şi socialista Zinaida Greceanîi.

Lasă un comentariu