Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Dorin Chirtoacă face totalurile campaniei

Dorin Chirtoacă face totalurile campaniei Recomandat

26 Iunie 2015 - 

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcția de primar al Chișinăului, a susținut o conferință de presă pentru a face totalurile campaniei electorale, care recunoaște că a fost „o campanie muradră”.

Primarul degrevat a declarat că: „Și eu am facut de toate, recunosc. M-am scăldat într-un havuz fără apă, am ajuns prin subterane, mai să ies prin țevile cetățenilor. M-am cățărat pe pereți, valeriană n-am băut, dar am reușit să-mi prezint proiectele”, afirmă Chirtoacă.

Mai mult, primarul degrevat spune că această campanie a fost mai mult una de clarificare, la fel cum va fi și scrutinul din 28 iunie. Acesta susține că prin această cale se va „alege grâul de neghină, cine este pentru dezvoltarea europeană și cine nu. Această campanie a fost una de clarificare, alegerile au fost de clarificare. Nu poate fi în istoria unui popor, de două ori în aceeași zi să se întâmple lucruri rele. Aceste alegeri și această campanie s-a desfășurat așa cum mi-am inchipuit. Știam că va fi una murdară. Până la urmă, ajungem la concluzia că până și socialiștii ne-au făcut campanie”.

Totodată, Chirtoacă mai spune că nu vrea să accepte să fie „răul mai mic”: „Votăm răul mai mic, sau votăm dezvoltarea europeană a Chișinăului. Nu accept să fiu răul mai mic, pentru cei care vor să promoveze acest calificativ”. De asemenea, acesta a mulțumit tuturor partidelor care l-au susținut și îndemnat alegătorii să-l voteze în turul doi al alegerilor.

 

Lasă un comentariu