Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Dorin Chirtoacă a felicitat locuitorii municipiului Chişinău: Vom continua dezvoltarea europeană a R. Moldova

Dorin Chirtoacă a felicitat locuitorii municipiului Chişinău: Vom continua dezvoltarea europeană a R. Moldova

29 Iunie 2015 - 

Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a felicitat locuitorii capitalei cu rezultatele turului doi de scrutin. Mesajul de felicitare a fost adresat de pe platoul televiziunii publice „Moldova 1”.

„Nu am câtigat eu, au câştigat locuitorii municipiului Chişinău. Acum contează diecţia de dezvoltare a capitalei. Asta înseamnă că vom continua dezvoltarea europeană a Chişinăului, asta înseamnă că vom pune bazele de dezvoltare europeană de mai departe a Republicii Moldova”, a spus Chirtoacă.

Totodată, Dorin Chirtoacă recunoaşte că a câştigat la limită fotoliul de edil al capitalei. Aş fi dorit ca să câştig cu 60 – 70 la sută. A fost şi votul protestar, au fost alegători care au votat de nevoie, au fost mulţi nemulţumiţi, dar care m-au votat. Vreau să mă întâlnesc cu cei nemulţumiţi, să încerc să corectez ceia ce i-a nemulţumit. Oricum, vreau să le mulţumesc tutror celoca care au făcut efort, au venit să voteze, au venit şi de peste hotare”, a adăugat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă i-a mulţumit şi contracandidatului său, Zinaida Greceanîi. „O apreciez pentru curajul său, merită respect, pentru o femeie este remarcabil să participe la astfel de alegeri. Dar rămâne în vigoare chemarea în judecată cu cele o sută de troleibuze”, a declarat Chirtoacă.

Lasă un comentariu