Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Usatâi este mulțumit de alegeri, dar nemulțumit de Chișinău

Usatâi este mulțumit de alegeri, dar nemulțumit de Chișinău

29 Iunie 2015 - 

Președintele „Partidului Nostru”, noul primar al Bălțiului, Renato Usatîi, se arată mulțumit de rezultatul alegerilor locale generale din 14 și 28 iunie. 

Potrivit lui Usatîi, formațiunea pe care o conduce, a câștigat cam tot ce și-a dorit, în mare parte fiind vorba de centrele rationale: „Am câștigat peste tot în afară de Cahul, Anenii Noi, Edineț, Ocnița și Soroca. În turul II am luat alegerile în zece orașe: Dondușeni, Drochia, Șoldănești, Fălești, Florești, Glodeni, Basarabeasca, Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga. Aici mai adăugăm Bălțiul și Râșcaniul pe care le-am luat din primul tur. Absolut întâmplător nu am câștigat în Soroca, dar acolo în ultima zi Filat cu Dan Balan au cântat „Lendo Calendo”, așa că nu ne-a ajuns un procent pentru victorie”.

Totodată, acesta se declară nemulțumit de rezultatele alegerilor din municipiul Chișinău: „Îmi pare rău de rezultatele din municipiul Chișinău. Alegerile s-au câștigat pe baza speculațiilor de geopolitică”. De asemenea, Usatâi a specificat că se va implica în treburile interne ale orașului: „Dacă o sa fie probleme în capitală, primarul din Balți o să se implice în activitatea municipală”.

 

Lasă un comentariu