Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop
Evenimentul zilei - Horoscop
17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Prima zi a săptămânii aduce surprize în sfera dragostei, dar și decizii care ar putea schimba destine. Vești bune vin și pe plan profesional. Se întrevăd oportunități mari în carieră, iar o discuție ce se anunța a fi dificilă se termină cu rezultate foarte bune.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Cei care se confruntă cu gesturi sau mesaj bizare, chiar misterioase, ar trebui să lase deoparte explicațiile complexe. Cineva încearcă să le atragă atenția și, se pare, a găsit metoda potrivită. De aici e doar o problemă de timp până când lucrurile vor prinde contur, în special în dragoste.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Un simplu schimb de priviri ar putea da naștere la o nouă poveste de dragoste, pentru norocoșii zodiacului. Gesturile simple, dar sincere și făcute la momentul potrivit, sunt cele care schimbă destine.

14 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Poate fi o zi care să îți lase un gust amar, dacă vei alege să insiști cu anumite dorințe, intenții, păreri, despre care știi deja că provoacă reacții adverse din partea celorlalți.

13 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la ironii şi „înţepături”! Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jur, ceri mult, însă primeşti puţin!

12 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai putea confunda relația de cuplu cu un teren de război, unde trebuie neapărat să lupți pentru drepturile tale. Poate că, totuși, drepturile obținute astfel nu îți folosesc la nimic.

11 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului astăzi, mai ales pentru cei care îşi caută iubirea. Ieşiţi în oraş, distraţi-vă, cunoaşteţi oameni noi şi implicaţi-vă în activităţi recreative. Stelele te avantajează pe plan profesional. Ideile tale sunt astăzi clare şi chiar de o oarecare eleganţă. Nici planul relaţiilor umane nu este prost aspectat. O zi plăcută, în plină formă!

10 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Incerci să ascunzi, poate și față de tine, faptul că aștepți soluții de la altcineva. Poate că parțial, ai dreptate, pentru că cei la care te gândești au mai multă experiență.

09 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Poate fi o zi complicată, în special din cauza unor neînțelegeri pe care nimeni nu are prezența de spirit să le sesizeze și să le clarifice.

08 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
S-ar putea să te trezești cu alte intenții, să te răzgândești, să faci alte planuri decât cele pe care le-ai discutat cu apropiații și să provoci reacții, justificate, din partea lor.

07 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi perfectă pentru nativii care își caută iubirea, căci astrologii anunță mare noroc în dragoste. În afaceri, unii nativi pot obține bonusuri considerabile ori pot avansa în plab profesional. Multă baftă!

06 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Familia contează mai mult astăzi, poate și pentru că începi să îți faci planuri mai clare în legătură cu ei. Intuiția funcționează mai bine decât de obicei.

05 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. În dragoste, unele zodii au ocazia de a-şi întâlni sufletul pereche. Dacă vorbim despre afaceri, şanse mari anunţă astrologii pentru măriri de salariu sau avansări în plan profesional.

04 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
S-ar putea să te surprindă plăcut atmosfera relaxată pe care o vei găsi acasă sau la locul de muncă. Depinde unde petreci mai mult timp și unde te simți, de obicei, mai bine.

Pagina 1 din 98