Evenimentul zilei

Lun10212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
21 Oct 2019
Publicat în Calendar

21 octombrie este a 294-a zi a calendarului gregorian și a 295-a zi în anii bisecți. Mai sunt 71 de zile până la sfârșitul anului.

21 Oct 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de o zi care nu îți oferă ce ai vrea ci ceea ce ai nevoie, de fapt. Ești invitat să adopți un rimt ceva mai lent al activităților zilnice și să nu uiți de propriul suflet.

20 Oct 2019
Publicat în Panorama

Potrivit Reuters, publicarea calendarului de lansare de către China Rocket Co, o divizie a China Aerospace Science and Technology Corporation, un conglomerat deţinut de statul chinez, a avut loc la două luni după ce prima rachetă reutilizabilă creată de această companie, Smart Dragon-1, ce avea o greutate de 23 de tone, a plasat cu succes trei sateliţi pe orbita Pământului.

20 Oct 2019
Publicat în Panorama

Prestigiosul Muzeu de Artă Modernă (MoMA) din New York va fi redeschis pentru publicul larg, luni, după finalizarea unor lucrări extensive de renovare şi reorganizare a galeriilor sale, care au durat mai mult de patru luni, informează Xinhua.

20 Oct 2019
Publicat în Panorama

Regizorul american Francis Ford Coppola a dezvăluit că lucrează la un proiect faraonic, la care se gândeşte de mai multe decenii - "Megalopolis", un "film despre utopie", pe care cineastul îl consideră "mai ambiţios decât 'Apocalypse Now'", informează AFP.

20 Oct 2019
Publicat în Panorama

Artistul, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit această veste în timp ce concerta în calitate de protagonist al unui show în oraşul său natal, Amsterdam, unul dintre cele 12 oraşe-gazdă ale turneului final din vara anului viitor.

20 Oct 2019
Publicat în Calendar

20 octombrie este a 293-a zi a calendarului gregorian și a 294-a zi în anii bisecți. Mai sunt 72 de zile până la sfârșitul anului.

20 Oct 2019
Publicat în Horoscop

-BERBEC
În acest weekend nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie, pentru o decizie importantă. Şi stelele cred că trebuie să te mai gândeşti şi să vezi dacă soluţia îţi este favorabilă. Chiar dacă oboseala îşi spune cuvântul, distrează-te – este singura soluţie de evitare a stresului cotidian, soluţie chiar încurajată de sistem. Oamenii care se distrează, nu fac politică! Duminică ai de facut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit – poate fi şi o expediţie de aprovizionare târzie de toamnă. Perioada de timp a acestui weekend este numai bună pentru inceperea unui mic proces de planificare, de ordonare a vieţii şi operei tale. Dacă nu te-ai apucat deja să faci curăţenie!

19 Oct 2019
Publicat în Panorama

După două săptămâni de supremaţie în cinematografele nord-americane, 'Joker' se înfruntă în acest weekend cu o continuare (sequel) a filmului 'Maleficent' din 2014, în care Angelina Jolie conduce o distribuţie de excepţie.

19 Oct 2019
Publicat în Panorama

Rafael Nadal (33 ani) se căsătorește, sâmbătă, 19 octombrie, cu iubita sa din copilărie, Maria Francesca Perello (31 ani). Acesta este evenimentul monden al anului în Spania.

19 Oct 2019
Publicat în Calendar

19 octombrie este a 292-a zi a calendarului gregorian și a 293-a zi în anii bisecți. Mai sunt 73 de zile până la sfârșitul anului.

19 Oct 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ar fi util să ai răbdare în orice situație, în special când ai nevoie să ajungi la anumite concluzii sau să iei o decizie care implică și alte persoane din viața ta.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Zorica Rebernik şi-a petrecut aproape toată viaţa în roşu şi intenţionează să poarte această culoare şi în continuare... chiar şi după ce moare, relatează Reuters, citat de Agerpres.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Cometa 2I/Borisov este cel de al doilea obiect interstelar care intră în sistemul nostru solar.

Pagina 1 din 519