Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Panorama PATIMI FRANȚUZEȘTI! CE hobby are secretarul de stat francez și de ce presa a luat-o la bani mărunți? Afli AICI //FOTO//

PATIMI FRANȚUZEȘTI! CE hobby are secretarul de stat francez și de ce presa a luat-o la bani mărunți? Afli AICI //FOTO//

10 Iulie 2017 - 

Marlène Schiappa, secretarul de stat francez pe probleme de egalitatea de gen, ar fi scris și publicat anterior cărți erotice și umoristice și articole la subiectul relațiile dintre femei și bărbați. Cel puțin, așa susține ziarul L'Express, citând propria investigație. 

Jurnaliștii au prins a o suspecta pe Schiappa de hobby-ul neobișnuit, după ce au găsit un interviu cu ea, care datează din aprilie 2011. Atunci, actualul demnitar a povestit că este autoarea unei “cărți despre divorț”, scrisă pentru editura La Musardine.

Potrivit L'Express, Marlène ar putea fi autorul manualelor “Îndrăzniți să fiți prieteni pentru sex”, “Cum îl poți transforma pe un băiat în Brad Pitt în 30 de zile” și altele, publicate sub pseudonimul Mari Minnelli. 

Reprezentanții secretarului au declarat că, Schiappa și Minelli sunt două persoane diferite. Aceștea le-au oferit jurnaliștilor contactele doamnei, doar că ei nu au reușit să se întâlnească personal cu ea. 

 

Lasă un comentariu