Evenimentul zilei

Sam07042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Rusia și terorismul

Rusia și terorismul

04 Decembrie 2015 - 

„Armada” propagandistică rusă a găsit o nouă țintă, după incidentul cu bombardierul lor doborât de turci. Kremlinul a descoperit un nou cuib de fasciști!

De data aceasta, rolul de dușman al pacifismului rus l­a primit Turcia. Asta pentru că a îndrăznit să doboare un avion rusesc, care „pașnic” a încălcat spațiul aerian turcesc, în timp ce la fel de „prietenos” bombarda populația turanică din nordul Siriei, în timpul campaniei oficiale împotriva ISIS, care se află puțin mai departe. Dincolo de faptul că ”fasciștii” turci nu vor să recunoască teritoriul lor drept ”pământ străvechi rus” aceștia mai și împiedică avioanele rusești să asigure Turcia cu noi refugiați. Pentru că rușii în Siria bombardează totul, cu excepția ISIS. De ce ar face-­o, dacă ei au venit să­-l salveze pe președintele Assad, iar teritoriile controlate de acesta nu se învecinează cu califatul proclamat de jihadiști.

La fel și în Crimeea au intrat, să lupte cu teroriștii, deși atunci nici nu s­au trudit să inventeze măcar niște teroriști. Au anexat Crimeea și brusc teroriștii imaginari s­au evaporat. Lupta împotriva terorismului a devenit pretextul cel mai potrivit pentru introducerea armatei oriunde. Au început americanii, dar ei măcar luptau cu teroriști reali, și chiar îi învingeau. Rușii au venit să lupte contra ISIS, și au început a bombarda sistematic celelalte grupări rebele, care și ele luptă împotriva ISIS, dar și împotriva lui Assad.

De fapt, când este vorba Rusia, războiul împotriva terorismului capătă o nouă dimensiune. În general, este greu de înțeles, cum poate lupta împotriva terorismului un stat care l­a făcut pe un terorist președinte al Ceceniei, după ce l­a cumpărat.

De Donbas, unde chiar rușii sunt teroriștii, nici nu mai spunem. Cum poate lupta împotriva terorismului un stat, care din 1917 încoace s­a construit pe teroare, care a legiferat, de fapt, terorismul ca politică de stat. Cine au fost Lenin și Stalin, dacă nu teroriști, iar Putin le calcă fidel pe urme. Mai mult, Rusia brusc și­-a amintit acum de Constantinopol. și a pornit propaganda rusă să-­l elibereze, în numele ortodoxiei și a moștenirii bizantine a Rusiei. Doar că din moștenirea bizantină a Rusiei a rămas doar vulturul bicefal, și acela furat. Între Rusia și Bizanț există tot atâta legătură ca între Mao Zedong și profetul Ilie. Este adevărat că toate războaiele ruso-­turce din secolele XVII­XIX aveau drept scop nu eliberarea popoarelor balcanice, ci cucerirea Constantinopolului. Dar cucerirea pentru a se erija în moștenitori, în condițiile când basarabenilor le era interzisă slujba în limba maternă, este ipocrizie. Dar, desigur, propaganda putinistă poate găsi repede origini rusești ale Bizanțului și apostolice pentru secretarii generali ai PCUS.

Jihadul pravoslavnic rusesc a pornit să lupte împotriva jihadului islamic. Fix ca în 1939, când sovieticii luptau aprig împotriva nazismului, prin intermediul paradelor comune din Polonia. Iar pentru a distruge ISIS, forțele ruse lovesc curajos în toți dușmanii jihadiștilor. Dacă va fi urmat scenariul cecen, atunci în curând, califatul jihadiștilor va fi recunoscut oficial de Kremlin, deoarece amenințările lansate de aceștia la adresa Rusiei sunt praf în ochii Occidentului, iar avionul rus doborât în Egipt, este ca ofițerii polonezi executați la Katyn, jertfe nevinovate, dar necesare pentru binele patriei. Nu va fi nimic straniu dacă peste un timp se va afla că Rusia și ISIS sunt de fapt cei mai fideli aliați. Pentru că lista de dușmani ai ambelor tabere este exact aceeași, iar Rusia n­a făcut parte niciodată din „Casa Islamului”. Mai mult, URSS și Rusia au fost mereu susținătoarele statelor arabe împotriva Israelului.

Iar susținerea pe care o acordă președintelui Assad și Iranului, ambii șiiți, este doar pragmatică și se poate schimba în orice moment printr­-o metamorfoză fascistă.

Refuzul Lituaniei de a participa la orice coaliție antiteroristă în care este Rusia, este semnul că acele state care știu cine este Kremlinul, cunosc pericolul alierii cu acesta, chiar și pentru un scop nobil. Mai exact, că Rusia luptând împotriva terorismului este la fel ca și cum Osama bin Laden ar condamna atacurile de la 11 septembrie 2001. Dar Occidentul, din nou este gata să sară în mâinile bolșevicilor, din frica de a lupta singuri. Asta deși SUA poate distruge ISIS în câteva săptămâni, iar Rusia nu ar putea niciodată.

Pentru că jihadiștii nu se tem de paradele de 9 mai ale rușilor, care mereu revin la al II-­lea război mondial, pentru a uita înfrângerea dezastruoasă din Afghanistan. Mai ales după agresiunea împotriva Ucrainei, o alianță cu Rusia va fi o crimă împotriva acelor valori pe care Europa le apără cu atâta fanatism.
Iar Turcia a făcut ceea ce trebuia. I­a arătat Rusiei că nu peste tot este spațiul CSI, unde Putin face ce vrea. Mai ales că avertizări au fost multe înainte de a acționa, iar avioanele rusești nu prima dată încalcă spațiul aerian turcesc. Și istoria nu este argument pentru aceasta. Alianța cu Rusia înseamnă nu doar a­i tolera lipsa totală de respect pentru alte țări, ci și a împărți la sfârșit lumea într­-o jumătate albă și una roșie. Așa s-a întâmplat în 1945 și nici până astăzi efectele acelei împărțiri asupra unor popoare nu au fost tratate. Rusia de fapt nu se deosebește mult de ISIS, în esență. Ambele aduc lumii distrugeri materiale și schilodiri morale. Fatale monstrum !!!

Lasă un comentariu