Evenimentul zilei

Lun06012020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii EXCLUSIV! Actorul Boris Bechet: “Dodon ăsta sau are consilieri aiurea, sau îi mai prost, decât credeam”

EXCLUSIV! Actorul Boris Bechet: “Dodon ăsta sau are consilieri aiurea, sau îi mai prost, decât credeam”

15 Noiembrie 2016 - 

Actorul și producătorul Boris Bechet, aflând despre sperietoarea lui Dodon către protestatari, adică de fraza “Nu vă jucați cu focul!”, ne-a spus că are impresia că ceva nu e în regulă cu acest președinte proaspăt ales.

Care încă nu e președinte, pentru că nu a avut loc inaugurarea lui oficială, la care s-ar putea nici să nu ajungă. “El special provoacă lumea. În loc să lase la o parte protestele și să nu se laude că are zeci de mii de susținători, gata să iasă în stradă la prima lui pocnitură din deget… I-aș sugera să-i dea bătaie cu mesaje gen lupta cu corpuția. Că am impresia că nici nu avem atâțea corupți, cât declarăm că luptăm cu ei. Sau să se lege de imn. Să zică, măi băieți, eu cred că trebuie să schimbăm imnul. Da, acesta e frumos, dar e despre limbă. Hai să scriem un imn al țării. Ori, dacă tot vine Crăciunul, să se ia de brad. Și să spună, gata, în acest an, pomul de Crăciun va fi instalat în fața Președinției. Eu vreau să mă uit de pe geam cum vin oamenii, alegătorii mei, să mă bucur din birou. Și, cu siguranță, va ieși primarul Chirtoacă. Dorin va spune că nu, bradul va fi instalat, traditional, în PMAN. Și vom avea doi pomi împodobiți. O parte din artiști vor cânta la Dodon, o parte la Chirtoacă. Ori, Dodon poate veni cu ideea să instalăm sârma ghimpată pe Nistru. Sau să se lege de mirosul din capitală, că dacă vine Putin și o să pută în oraș?

El, cred, nu știe un banc vechi despre Stalin. Cică, acesta anunță că azi vor discuta două chestiuni la ședința partidului. 1. Să vopsească zidul Kremlinului în verde și 2 – să ucidă toți evreii. – Aveți întrebări?, zice el. La care unul sare și zice: - Tovarășe Stalin, de ce trebuie să vopsim zidul în verde? Stalin răspunde: - Din câte se pare, la cea de-a doua chestiuni pretenții nu sunt. Dar cu zidul mai vedem”, ne-a spus dl Bechet.

 

Lasă un comentariu