Evenimentul zilei

Joi04262018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină
26 Apr 2018
by  - 
Publicat în Presa internationala

În luna iunie, Consiliul Unniunii Europene trebuie să ia o decizie în ceea ce privește proiectul rusesc al gazoductului Nord Stream-2.

25 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Gruparea jihadistă Statul Islamic dispune de fonduri estimate la 3 miliarde de euro, potrivit ultimelor evaluări ale serviciilor de informaţii occidentale, relatează miercuri Europe 1.

24 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a avertizat SUA că ar putea suporta consecinţe "grave" dacă renunţă la acordul atomic cu Teheranul, iar un alt oficial iranian a semnalat că Teheranul ar putea să se retragă din Tratatul de Neproliferare Nucleară, informează The Associated.

23 Apr 2018

Militanţi ai grupării jihadiste Statul Islamic au decapitat trei fraţi, toţi specializaţi în domeniul medical, în provincia Nangarhar din estul Afganistanului, a spus luni un oficial, potrivit Reuters.

23 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Zeci de turişti chinezi au fost implicaţi într-un accident grav în Coreea de Nord, relatează BBC.

23 Apr 2018

Turişti chinezi au fost implicaţi într-un accident grav de transport în Coreea de Nord şi există un mare număr de victime, a precizat luni ministerul de Externe de la Beijing, citat de Agerpres.

21 Apr 2018

Zeci de mii de protestatari au cerut vineri - a opta zi de manifestaţii la Erevan - alegeri generale anticipate şi retragerea numirii ca premier a fostului preşedinte al Armeniei, Serzh Sargsyan, relatează Reuters.

19 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Președintele Parlamentului European i-a cerut lui Zuckerberg să se prezinte personal pentru a da declarații în scandalul Cambridge Analytica și folosirea ilegală a datelor a milioane de utilizatori ai Facebook, citează Agerpres AFP.

19 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Elveția prelungește cu un an restricțiile pe piața muncii pentru români. Decizia a fost luată ieri de Guvernul federal din Elveția, iar măsura se aplică și cetățenilor bulgari, potrivit publicației Corriere del Ticino. 

19 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Senatul Nigeriei nu se mai poate întruni pentru că s-a furat bastonul de ceremonii, a anunțat purtătorul de cuvânt al camerei parlamentare, care i-a acuzat de furt pe partizanii unui senator care face obiectul unei măsuri de suspendare din funcţie, scrie Agerpres citând AFP.

18 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Preşedintele turc Recep Erdogan nu mai aşteaptă să îşi termine mandatul şi a convocat alegeri anticipate atât pentru preşedinţie cât şi pentru Parlament pentru data de 24 iunie.

18 Apr 2018

Cei 143 de pasageri de la bordul avionului Southwest Airlines, al cărui motor a explodat în timpul zborului, au trăit clipe de groază până la aterizarea de urgență a aeronavei, pe aeroportul din Philadelphia. Șapte persoane au fost rănite, dintre care una este în stare critică, și o femeie a murit, după ce a fost trasă în afara avionului, după ce explozia motorului a spart fereastra lângă care se afla aceasta.

17 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Uniunea Europeană nu ar trebui să oprească discuţiile cu Turcia privind aderarea la blocul european în pofida lipsei progresului şi a faptului că există îndoieli privind statul de drept, conform ministrului pentru UE al Germaniei, Michael Roth.

15 Apr 2018
Publicat în Presa internationala

Muntenegrenii sunt chemaţi duminică la urne, în cadrul unui scrutin prezidenţial la care Milo Djukanovic, un aliat al Occidentului, speră să revină la conducere, după mai puţin de doi ani de la anunţul privind retragerea sa de la putere, relatează AFP.

Pagina 1 din 33