Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină
22 Iun 2017
Publicat în Presa internationala

Aproximativ 600 de imobile din Anglia ar avea o izolație similară celei folosite la Grenfell Tower, blocul de apartamente din vestul Londrei care a ars în noaptea de 13 spre 14 iunie, incident soldat cu cel puțin 79 de morți, a indicat joi o purtătoare de cuvânt a guvernului britanic, citat de AFP.

21 Iun 2017
Publicat în Presa internationala

Consilierul și ginerele președintelui american Donald Trump, Jared Kushner, a sosit miercuri în Orientul Mijlociu în cadrul eforturilor susținute de Statele Unite privind ajungerea la un acord de pace între israelieni și palestinieni, relatează DPA.

20 Iun 2017

La numai o zi după ce un avion de luptă american a doborât o aeronavă militară siriană, Rusia avertizează că toate avioanele coaliției care vor zbura deasupra locului în care a avut incidentul vor fi considerate "ținte aeriene", relatează CNN.

19 Iun 2017
Publicat în Presa internationala

Autorităţile din Germania investighează o serie de incendii premeditate care s-au produs, luni, asupra unor instalaţii ale căilor ferate, înaintea summitului G20 ce va avea loc în luna iulie.

19 Iun 2017

Doborârea unui avion al regimului sirian de către Statele Unite este un pas în direcţia unei escaladări periculoase, iar Moscova avertizează Washingtonul să nu folosească forţa împotriva trupelor guvernamentale siriene, a declarat luni pentru Interfax viceministrul de externe rus Serghei Riabkov, citat de Reuters, potrivit agerpres.

16 Iun 2017

Criza politică din România a ajuns şi peste graniţe! Iar presa apropiată Rusiei anunţă deja cine ar putea fi următorul şef de la Palatul Victoria.

16 Iun 2017
by  - 
Publicat în Presa internationala

Presa americană scrie că doi deținuți au fost reținuți pe teritoriul statului Tennessee. Aceștea au ucis gardienii dintr-un autocar cu condamnați, care îi însoțeau, și au evadat.

13 Iun 2017

Pentru moment, nu sunt şanse ca Rusia să iniţieze o reapropiere de Statele Unite, Moscova insistând să menţină poziţia unui competitor strategic, afirmă un oficial din administraţia de la Washington.

12 Iun 2017
Publicat în Presa internationala

Discursul Reginei care urma să aibă loc pe data de 19 iunie va fi amânat câteva zile, a precizat BBC. Guvernul britanic va amâna discursul prin intermediul căruia executivul își prezintă programul de guvernare din cauza situației tensionate pe plan politic ca urmare a rezultatelor alegerilor legislative de săptămâna trecută în care Partidul Conservator al premierului Theresa May a pierdut majoritatea parlamentară, anunță luni BBC, citat de Reuters.

11 Iun 2017

Germania va experimenta un program informatic de recunoaştere facială în această vară într-o staţie de tren din Berlin, înainte de a-l utiliza în anchetele antiteroriste sau criminale, a declarat sâmbătă ministrul de interne, Thomas de Maiziere, citat de AFP, scrie agerpres.ro. 

09 Iun 2017

O femeie a detonat centura explozivă pe care o purta într-o piaţă din Irak, omorând cel puţin 30 de persoane şi rănind alte 30.

07 Iun 2017

Preşedintele Vladimir Putin a declarat că nimeni nu ar putea să supravieţuiască unui război nuclear între Washington şi Moscova, într-un interviu exclusiv pentru regizorul american Oliver Stone.

07 Iun 2017
Publicat în Presa internationala

Cel puțin șapte persoane au fost ucise în două atacuri separate comise de bărbați înarmați și de un atacator sinucigaș la sediul parlamentului iranian și la mausoleul fondatorului Republicii Islamice Iran, ayatollahul Ruhollah Khomeini, aflate la o distanță de aproximativ 20 de kilometri unul față de celălalt, potrivit presei iraniene.

07 Iun 2017

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat marţi noaptea că este pregătită să schimbe legislaţia pentru protecţia drepturilor omului, dacă aceasta va sta în calea combaterii unor suspecţi de terorism.

Pagina 1 din 25