Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Politica Fostul ideolog al PCRM-ului cântă prohodul construcției statale

Fostul ideolog al PCRM-ului cântă prohodul construcției statale Recomandat

23 Aprilie 2016 - 

Într-un interviu acordat portalului tribuna.md, Mark Tcaciuk, fostul deputat și ideolog al PCRM, a declarat că opoziția pactizează cu puterea și nu mai există nicio diferență, criticându-i pe actualii lideri ai opoziție.

El a mai afirmat că este posibil ca actuala opoziție să nu mai fie înlocuită cu nimeni altcineva și „toată construcția noastră de stat va pica și se va dezagrega în părți și enclave adverse”. „Eu consider că situația din PCRM nu-i cu nimic mai proastă decât cea din toate celelalte partide. Mă refer la formațiunile de opoziție. Ele toate în mod egal au repetat, ba poate chiar au devansat PCRM-ul la capitolul greșeli evidente, axiomatice, dar și la capitolul vicii. Toate aceste formațiuni sunt partidele unor imitatori politici, ale unor bule pline de sine și încrezute în sine, care nu au suficientă inteligență și nici capacitatea de a ironiza pe seama propriei persoane pentru a se vedea dintr-o parte și a crăpa de rușine.

Nu sunt sigur că până la următoarele alegeri parlamentare, dacă acest scrutin va fi organizat în termen, toată această gașcă de opozanți îmbufnați va supraviețui. Apropo, acest lucru nu înseamnă neapărat că ei vor fi înlocuiți de forțe de opoziție mult mai atractive. Se poate întâmpla că nimeni nu va mai veni nicăieri, iar toată construcția noastră de stat va pica și se va dezagrega în părți și enclave adverse. Cel puțin, puterea activă în tandem cu opoziția inactivă apropie de zor anume un atare final”, a declarat Tcaciuk. După plecarea din PCRM, presa centrală a scris constant că acesta s-ar afla de fapt în spatele mișcării extremiste Antifa, organizație extremistă ai căror lideri au fost și arestați, inclusiv fostul coleg al lui Tkaciuk din Parlament și PCRM, Grigore Petrenco.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu