Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Politica Mihai Popşoi: Nu am fost deloc surprins de candidatul pe care la propus Dodon pentru funcţia de premier

Mihai Popşoi: Nu am fost deloc surprins de candidatul pe care la propus Dodon pentru funcţia de premier Recomandat

14 Noiembrie 2019 - 

Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi, la fel ca şi Andrian Candu, a declarat în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA că nu a fost deloc surprins de candidatul pe care la propus Dodon pentru funcţia de premier.

„Nu cred că pe nimeni din această ţară a luat prin surprindere această nominalizare. Noi ştim bine că dumnealui era gata de a fi propus încă din luna mai din partea lui Plahotniuc la această funcţie. Domnul Chicu a aşteptat şi iată că răbdarea i-a fost răsplătită. Dumnealui nu are o reputaţie bună în rândul diplomaţilor nici din ţară nici din UE,” a declarat deputatul Blocului ACUM, Mihai Popşoi.
Fiind întrebat cum vor acţiona deputaţii Blocului ACUM în raport cu guvernul Chicu, Popşoi a dat asigurări că vor vota contra.
„Sunt sigur că vom vota împotrivă, aici nu pot fi alte discuţii, pentru că se crează o nouă majoritate. Noi vom fi în opoziţie, cum e normal întro ţară democratică,” a mai spus Popşoi.
Adrian Candu a negat faptul că în parlament se formează o nouă majoritate, între PSRM şi PD, dar şi faptul că Chicu ar fi trebuit să fie candidatul Partidului Democrat acum cinci luni.

Lasă un comentariu