Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Ce a descoperit Băsescu după rectificarea bugetară. „Asta explică ticăloșia unor miniștri”

Ce a descoperit Băsescu după rectificarea bugetară. „Asta explică ticăloșia unor miniștri”

30 Noiembrie 2019 - 

Traian Băsescu, fostul președinte al României analizeazâ, pe Facebook, modul în care fondurile alocate prin Programul Național pentru Dezvoltare Locală (PNDL) sunt distribuite, prin bunăvoința ministrului de finanțe "Moș Crăciun -Cîțu", primăriilor PSD. El nu contestă plata dar vrea ca lucrările pentru care se dau banii să fie și efectuate, nu doar facturate.

 

Plata facturilor trebuie făcută după verificarea stadiului de execuţie al lucrărilor facturate, arată Traian Băsescu. “Guvernul anunță un deficit de 4,4% din PIB. S-au făcut realocări de bani de la un minister la altul, unele spectaculoase. Rectificarea bugetară reflectă și incompetenţa, și minciuna, și ticăloșia unor miniștri PSD. Fie că discutăm de ministrul Transporturilor, al Agriculturii, al Internelor sau al Educație Naționale, ei sunt campionii incompetenței pentru că restituie sume între 1,1 şi 2,1 miliarde Ron reprezentând programe cu finanţare europeană”. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

Lasă un comentariu