Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină România
20 Feb 2020
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înainte de reuniunea extraordinară a Consiliului European, că doreşte ca România să primească bani suficienţi pentru coeziune şi agricultură în viitorul buget multianual al UE.

20 Feb 2020
Publicat în România

Turiştii din România vor putea vizita diferite zone şi obiective culturale din Moldova, vor putea merge la crame şi vor degusta vinuri, dar şi preparate savuroase, vor intra în contact cu locuitorii şi cu tradiţiile care se încearcă a fi păstrate cât mai autentic, a declarat Cristina Frolov, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor din Republica Moldova (ANTRIM).

20 Feb 2020
Publicat în România

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că, în cazul în care nu va exista cvorum la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care urmează să fie învestit Guvernul, responsabilitatea aparţine PSD, care "boicotează o procedură constituţională".

20 Feb 2020
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles, în care se discută Cadrul Financiar Multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021 - 2027.

19 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Guvernul Regatului Unit plănuieşte să închidă graniţele ţării pentru muncitorii necalificaţi şi pentru cei care nu vorbesc limba engleză, ca parte a eforturilor post-Brexit de a reduce numărul de imigranţi, relatează The Guardian, citat de DIGI24.

19 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Constantin Brâncuşi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX, este omagiat, an de an, la aniversarea naşterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicată, respectiv Ziua Brâncuşi, marcată la nivel naţional începând din anul 2016, relatează Agerpres.

19 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Compania TAROM a recepţionat prima aeronavă din seria celor 9 de tip ATR 72-600, în prezent fiind singura companie aeriană din România care cuprinde în flotă aeronave de acest tip, cu această configuraţie, potrivit unui comunicat, relatează Agerpres.

18 Feb 2020
Publicat în România

Audierile miniştrilor propuşi în Guvernul Orban II continuă astăzi în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Realizatorii şi protagoniştii filmului „colectiv”, regizat de Alexander Nanau, organizează, începând de marţi, timp de două săptămâni, o serie de întâlniri şi dezbateri cu publicul din 12 oraşe din România (Cluj, Sibiu, Timişoara, Craiova, Sfântu Gheorghe, Braşov, Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Constanţa, Piatra Neamţ şi Bacău), relatează Agerpres.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Luni, marţi şi miercuri miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiaţi în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, relatează Agerpres.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

România țintește mai sus în clasamentul celor mai puternice forțe militare ale lumii. Țara noastră a urcat în clasament față de anul trecut și a ajuns pe locul 39, arată raportul anual Global Firepower, relatează DIGI24.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

A fost o seară specială în familia Iohannis cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Klaus și Carmen Iohannis au fost prezenţi la spectacolul Lacul Lebedelor, organizat la centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

La 15 februarie 2000 a avut loc, la Bruxelles, Conferinţa Interguvernamentală România-Uniunea Europeană, fiind lansat, în mod oficial, procesul de negociere a aderării României la UE, potrivit www.mae.ro, citat de Agerpres.

14 Feb 2020
Publicat în România

Tăriceanu susţine că în prezent situaţia politică este "ridicolă" prin numirea unui premier care nu va fi votat de propriul partid.

Pagina 1 din 57