Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Publicitate Horoscop Horoscop 3 martie

Horoscop 3 martie

03 Martie 2020 - 

– Berbec:
Ai în față o zi în care viteza poate strica multe, de la dispoziția ta până la bunele relații cu superiorii sau cu cei mai în vârstă din familie.

– Taur:
Este de ajuns să fii protector și cumsecade, așa cum ești tu când ești în cea mai bună formă și vei reuși nu numai să eviți problemele ci să îți asiguri o dispoziție foarte bună. 
– Gemeni:
Este o zi care te poate pune pe gânduri, dar nici tu nu trebuie să exagerezi, chiar dacă vezi comportamente mai ciudate și reacții nepotrivite.
– Rac:
Poate că cei din jur ți se par cam superficiali și pe dinafara problemelor reale, pe care tu le vezi sau ești convins că le vezi. Nu îți folosește la nimic să îi condamni. 
– Leu:
Ai nevoie de preocupări frumoase, constructive, care să te țină departe de cei care nu fac decât să își piardă timpul cu prostii. Dacă le-ai găsit deja, știi ce ai de făcut în continuare.
– Fecioară:
Doar un strop de generozitate va salva orice situație, oricât de problematică ar fi. Ar fi bine să fii tu cel care aduce acest ingredient magic.
– Balanță:
Poate că echilibrul înseamnă cu totul altceva decât ai crezut și inclusiv situațiile complexe au echilibrul lor, unul profund, mai greu de înțeles.
– Scorpion:
Ai putea observa, dacă vei fi dispus să faci acest lucru, că ești departe de problemele reale ale celor apropiați, că te-ai refugiat cam mult într-o lume a ta.
– Săgetător:
Ai ceva de învățat din problemele financiare care apar acum. Poate ai nevoie doar să lămurești limitele unor intervenții în existența celorlalți, în aceste probleme.
– Capricorn:
Ești convins că numai cu sprijinul anumitor persoane, sus puse, vei reuși să scapi de anumite probleme. Poate că planul tău e, totuși, cam șubred.
– Vărsător:
In momentele tale de liniște, te frământă complicațiile din anumite relații, semn că acolo de ceva de schimbat, de vindecat și de înțeles.
– Pești:
Ai impresia că poți păstra o distanță sigură față de apropiați pentru ca aceștia să nu mai intervină în viața ta. Dar trebuie să fii atent să nu faci mai mult rău decât bine.

Lasă un comentariu