Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Horoscop Horoscop 17 iulie 2019

Horoscop 17 iulie 2019

17 Iulie 2019 - 

– Berbec:
Este o zi specială, cu accente puternice, care te pot determina să judeci cu asprime tot ce nu îți convine, mai ales în familie și în relațiile cu superiorii.

– Taur:
Ai parte de un moment intens, de o zi care aduce de toate, dar mai ales spor și dorință de a pune ordine în treburile pe care le-ai amânat sau ai încercat să le eviți.
– Gemeni:
Vei avea ocazia să culegi informații, să înțelegi anumite subtilități și să modifici ce trebuie în planurile tale, mai ales cele care au legătură cu finanțele. 
– Rac:
Este important să îți păstrezi cumpătul și să fii atent la ceea ce se petrece în jurul tău, ca să nu pierzi momente importante, pe care le vei rememora greșit, iar și iar. 
– Leu:
Este o zi foarte potrivită pentru muncă, dar și pentru o atenție specială pe care să o acorzi propriei stări de sănătate, în sensul de a lua măsuri, nu de a enumera problemele.
– Fecioară:
Ai parte de un prieten bun, cel puțin, care te îndeamnă să iei decizii inteligente și să te comporți așa cum trebuie, chiar dacă situațiile sunt complicate. 
– Balanță:
Poate fi ziua unei reușite sau, măcar, a unor decizii inteligente care te vor conduce la o reușită. Secretul e să te concentrezi pe muncă. 
– Scorpion:
Te amăgești singur, mai ales când îți dorești să revii la o situație care e demult trecută. Ar fi bine să asculți vocea propriei intuiții care te îndeamnă să revii în prezent.
– Săgetător:
Poți primi sfaturi de mare valoare de la un apropiat sau să îți dai seama singur de anumite lucruri, care te vor ajuta să te eliberezi de anumite poveri inutile. 
– Capricorn:
S-ar putea să îți fie pe plac faptul că ești dispus să faci eforturi speciale pentru a-ți vedea împlinite dorințele cele mai intense.
– Vărsător:
Îți faci iluzii, în special în legătură cu banii și modalitățile de a-i obține. Chiar și atunci când crezi că nu te costă nimic, tot te costă, ceva care nu se vede, dar e la fel de important.
– Pești:
Ai șansa unor momente frumoase, în compania celor dragi, cu condiția să fii tu cel care vine cu ideile, gesturile frumoase sau chiar cu surprizele, depinde cât de generos ești.

Lasă un comentariu