Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Horoscop Horoscop 30 august 2019

Horoscop 30 august 2019

30 August 2019 - 

-Berbec
Berbecii se bucură de apreciere unei persoane dragi, ba chiar unele priviri ar putea scoate la iveală mai mult decât o simplă prietenie. Mare atenție pentru cei care se află într-o relație stabilă, cine merge mai departe se joacă cu focul și, de obicei, în astfel de situații, lucrurile o iau razna rapid. Cei singuri, însă, au undă verde la distracție. Vești bune și cu privire la bani, o datorie returnată pică la fix, pe sfârșit de lună.

-Taur
Taurii trăiesc cu un sentiment de nemulțumire față de propria persoană. Ca de obicei, nu greșelile îi macină, ci oportunităție pierdute - momentele în care puteau face mai mult, dar au ezitat. Această lecție ar putea fi una extrem de prețioasă pentru viitor. Eșecul de astăzi poate fi succesul de mâine. Trecutul nu mai poate fi întors, însă nu uita că fiecare decizie îți modelează viitorul în moduri imposibil de anticipat și, de cele mai multe ori, surprinzătoare.
-Gemeni
Gemenii s-ar putea confrunta cu o urgență la serviciu sau pe plan persoanal. Există posibilitatea ca lucrurile să scape de sub control, însă nu ezita să le pui în ordine așa cum consideri de cuviință, chiar dacă unii s-ar putea supăra. Este important să faci ceea ce este corect, nu ceea ce este plăcut. Nu participa la conflicte inutile, altfel riști să-ți pierzi cheful și energia. La final răbdarea și diplomația vor fi apreciate de toți.
-Rac
Racii să se pregătească sufletește, pentru că s-ar putea să aibă o conversație online sau o întâlnire pe care nu o vor uita prea curând. Ar putea fi o persoană pe care o plac de mult vreme sau o fostă iubită, pentru care sentimentele nu s-au stins niciodată. În orice caz, vor fi clipe emoționante, care le vor testa nativilor din această zodie maturitatea. Nu reacționa la cald, ascultă-ți cu atenție intuiția și ia deciziile corecte.
-Leu
Nativii din Leu vor avea, astăzi, şansa unei călătorii alături de familie ori prieteni. Aţi putea pleca din oraş pentru a rezolva o anumită problemă sau chiar pentru a vizita un loc foarte drag. Bucuraţi-vă de aceste momente, petreceţi timp de calitate cu cei dragi şi doar aşa vă veţi reîncărca bateriile pentru zilele de foc care urmează. Pentru Leii care au o afacere, sfatul astrelor este să luaţi pauze mai dese. Respectaţi-vă corpul.
-Fecioară
Nativii din zodia Fecioară nu vor reuşi să scape, astăzi, de consecinţele unor acţiuni din trecut. Aceste consecinţe v-ar putea afecta atât viaţa profesională, cât şi cea personală. Nu este cazul să vă întristaţi atunci când lucrurile nu merg exact aşa cum v-aţi dorit. Cel mai important este să aveţi conştiinţa curată şi să fiţi convişi că deciziile pe care le-aţi luat sunt cele corecte. Expertiza voastră ar putea fi de mare folos unor rude, în anumite probleme dificile.
-Balanţă
Astăzi veţi avea ocazie de a vă suplimenta veniturile lunare. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să faceţi anumite compromisuri. Dacă sunteţi convinşi că aceasta este soluţia la problemele voastre financiare, nu staţi pe gânduri. Dacă v-aţi certat, de curând, cu anumiţi prieteni, astăzi este ziua în care vă puteţi împăca cu ei. Din nou, este momentul unui compromis, iar dacă aţi greşit, este cazul să vă recunoaşteţi greşeala.
-Scorpion
Nativii din Scorpion trebuie să evite, astăzi, cu orice preţ, lucrurile negative. Discuţii, bârfe sau gânduri negative. Toate vor atrage, la rândul lor, alte lucruri negative, motiv pentru care trebuie să renunaţi la această atitudine. Faceţi un exerciţiu de o zi. Veţi descoperi că pozitivitatea vă va ajuta atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Distracţia va fi cuvântul de bază pentru seară. Profitaţi din plin şi distraţi-vă la maxim!
-Săgetător
Unii Săgetători vor fi extrem de reticenți cu persoanele din jur. Cel mai probabil, în prima parte a zilei vă veţi concentra asupra unei probleme legale extrem de importante de care depinde bunăstarea voastră financiară. Nu vă gândiţi acum la schimbarea locului de muncă, nu este cel mai potrivit moment. Seara, veţi fi surprinşi cu un cadou scump din partea partenerului.
-Capricorn
Mulți Capricorni vor fi puşi în situaţia de a se simţi extrem de mândri de ei înşişi. Un proiect personal începe să funcționeze sau veţi fi recunoscuţi la serviciu ca fiind angajatul lunii. În plan amoros, nu experimentaţi niciun fel de schimbare importantă. Cei care au început recent o relaţie de iubire ar trebui să încerce să-şi înțeleagă mai bine jumătatea. Capricornii cu familie ar trebui să arate tact și răbdare atunci când vorbesc cu partenerul lor.
-Vărsător
Vineri, Vărsătorii pot experimenta tot felul de lucruri. Veţi avea succes în tot. Singurul lucru care nu trebuie neglijat în timpul experimentelor de astăzi este sănătatea. Nu încercaţi nimic ce vă poate pune viaţa în pericol. De asemenea, s-ar putea să aveţi schimbări bruște de dispoziție. Dacă apare pesimismul, ar trebui să ai o discuție pentru a vorbi cu inima cu cineva apropiat. Seara există șansa să primiţi o veste care vă va aduce zâmbetul pe buze.
-Peşti
Astăzi, Peştii se simt epuizaţi din cauza efortului depus în timpul săptămânii. S-ar putea ca gluma făcută de un prieten apropiat să vă rănească foate mult şi să vă strice dispoziţia. Cel mai probabil, gluma va asunde câteva critici voalate legate de aspectul fizic, greutatea sau stilul de viață. Încercați să treceţi peste acest moment neplăcut pentru că restul zilei va decurge surprinzător de bine. Veţi fi invitaţi la o petrecere şi veţi avea parte de întâlniri interesante şi ne neuitat. Cei singuri îşi vor găsi jumătatea mult aşteptată.

Lasă un comentariu