Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Horoscop Horoscop 8 septembrie 2019

Horoscop 8 septembrie 2019

08 Septembrie 2019 - 

-Berbec
Au parte de o zi de duminică destul de relaxată. Sunt puși nițel pe treabă și vor face cea mai importantă muncă în prima parte a zilei. Pentru nativii de foc se anunță o zi bună, așadar.

-Taur
Taurii petrec timpul în familie, acolo unde sunt adevăratele vedete. Împărtășesc tot felul de experiențe prin care au trecut de-a lungul săptămânii, experiențe pe care nu au avut timpul să le istorisească.
-Gemeni
Gemenii pun accentul pe comunicare în această zi. Nu le va ieși totul așa cum își planificau, dar cert este că vor face pași importanți în a se apropia de cei din jur.
-Rac
Racii nu sunt tocmai în apele lor, dar au mare noroc cu persoana iubită care reușește să îi mai scoată din starea proastă.
-Leu
Leii primesc reproșuri în legătură cu comportamentul lor din ultima perioadă. Maniera lor posesivă de a aborda lucrurile și faptul că nu suportă să fie contraziși sunt printre reproșurile la ordinea zilei.
-Fecioară
Fecioarele sunt extrem de rezervate cu privire la a da sfaturi persoanelor care li se adresează, asta pentru că nu văd motivul pentru care ar trebui să își asume ele deciziile luate de alții.
-Balanță
Balanțele tac și fac și îi surprind pe cei din jur cu multe noutăți. Vor face un anunț important la întrunirea de familie, iar mulți oameni vor rămâne cu gura căscată.
-Scorpion
Scorpionii exagerează vorbind despre anumite idealuri ale vieții și se pierd destul de mult în detalii. Sunt extrem de recalcitranți.
-Săgetător
Săgetătorii duc un duel verbal cu un membru al familiei, duel pe care, spre fericirea lor, îl câștigă. Trebuie să fie ceva mai temperați în momentul în care își exprimă opiniile.
-Capricorn
Capricornii au parte de o zi liniștită, o zi în care își rezolvă o serie de probleme mai vechi. Primesc vizite importante.
-Vărsător
Vărsătorii vor cere ajutorul în mod disperat de la cei din jur, asta după ce se vor confrunta cu tot felul de dificultăți, în special de natură financiară.
-Pești
Peștii sunt puși pe fapte mari, așa că organizează o mare cină cu familia și prietenii. Vor avea parte de o zi perfectă.

Lasă un comentariu