Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, astăzi, 9 septembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, astăzi, 9 septembrie

09 Septembrie 2019 - 

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță luptă să mențină echilibrul în familie.

 

 Berbec 

Este o zi dificilă pentru cei născuți în zodia Berbec care se află în funcții de conducere sau care trebuie să dirijeze un grup, un eveniment deoarece cu greu vor reuși să-și impună autoritatea. Nativii se vor simți incapabili să facă față unor situații și cerințe, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci să învețe ce este necesar din această ipostază. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra divergențelor de opinie și crez care pot apărea între nativi și șefi, autorități.

 Taur

Celor născuți în zodia Taur le este destul de greu să-și revină pe linia de plutire, să se redreseze după o situație, după un eveniment marcant care i-a pus într-o situație bizară. Nativii nu știu pe ce direcție să pornească, de atac sau retragere, și nici nu știu ce atitudine să adopte, de învins sau învingător. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce dezamăgiri și nemulțumiri privind o activitate (posibil profesională) pe care sunt nevoiți să o desfășoare contra voinței lor.

Gemeni 

Situația financiară precară în care se află de ceva vreme cei născuți în zodia Gemeni pare să continue și astăzi, când, cel mai probabil, nativii primesc un refuz legat de un împrumut, de o sumă de bani care trebuia să le parvină. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie răbdători și să învețe chibzuința. Stilul lor, uneori superficial și cheltuitor, le poate pune obstacole în îndeplinirea unor țeluri.

Rac 

Va fi destul de greu pentru cei născuți în zodia Rac să redreseze o situație care presupune dialog și negociere, pentru că nu vor găsi un aliat de nădejdee în comunicare. Posibil ca nativii să întâmpine blocaje în susținerea unui discurs public, în dirijarea unei ședințe, însă nicii procesele și instanțele nu vor fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să-și creeze cu multă atenție apărarea, să aibă mare grijă la imaginea lor.

 Leu 

Cei născuți în zodia Leu cu greu reușesc să facă față solicitărilor și provocărilor din sectorul profesional. Nativii par a nu mai avea chef de muncă. Atenția și gândurile le sunt greu de dirijat într-o direcție constructivă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce tensiuni, stres și frustrări la locul de muncă și le cere mai multă atenție față de sănătate, care poate fi afectată de starea psihică.

 Fecioară 

Cei din zodia Fecioară vor încerca să-și controleze niște emoții, să-și manipuleze niște sentimente și vor face tot posibilul să evite niște trăiri. Am putea spune, cu alte cuvinte, că se tem de dragoste sau de apropierea față de o persoană care le incită simțurile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce reproșuri, critici și pot deveni ținta ironiilor dulci-amărui ale celor dragi.

Balanță 

Presiunile venite din partea familiei pot fi obositoare și deranjante pentru cei din zodia Balanță care se vor vedea nevoiți să acționeze contrar principiilor lor pentru a mulțumi, a face pe plac cuiva. Efort de menținere a echilibrului între familie și viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o problemă legată de locuință le poate schimba niște planuri avute.

Scorpion 

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea afla în ipostaza de a amâna sau anula o călătorie sau înscrierea la un curs. Cauzele nu vor fi nici pe departe financiare, ci mai degrabă vor avea legătură cu niște teorii personale, cu niște principii de viață pe care nativii le au și acum le evidențiază brusc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere atenție la comunicare, la felul în care transmit un mesaj pentru că pot deveni agresivi.

Săgetător 

Este posibil ca cei născuți în zodia Săgetător să primească niște vești, niște avertizări sau notificări, să afle niște informații care să nu le fie pe plac și să-i pună în ipostaza de a contramanda niște planuri făcute, posibil chiar o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător poate aduce, însă, deplasări urgente și neprevăzute.

 Capricorn

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o seriozitate și severitate ieșite din comun în toate chestiunile care vizează viața profesională și mediul de afaceri. Nativii vor impune limite, restricții și vor da amendamente, nelăsându-se înduplecați de nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că acaestă rigiditate în gândire nu le va aduce beneficii dacă o aplică și în viața personală, așa cum au tendința.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu se simt motivați să facă demersurile necesare într-o chestiune personală pe care o tot amână de ceva vreme. Poate fi vorba de luarea unei decizii în cuplu, de adoptareaa unei atitudini vizavi de o chestiune medicală sau de începerea unui antrenament, de schimbarea stilului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite stările depresive și anxioase prin plimbări în aer liber, sport, participări le evenimente mondene.

 Pești 

Cei din zodia Pești traversează o perioadă de dispoziție proastă, de plictiseală și demotivare. Nativii se pot simți singuri și neajutorați, păcăliți de prieteni, părăsiți. Așteptările le-au fost înșelate și horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să înceapă să facă ordine în anturaj, să nu se mai lase marcați de aceste contexte. Poate este timpul să cunoască noi oameni și să lege noi relații.

Lasă un comentariu