Evenimentul zilei

Mie04082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Panorama Atunci când politica se îmbină cu viața. Despre sărutul PASIONAL din spatele scenei

Atunci când politica se îmbină cu viața. Despre sărutul PASIONAL din spatele scenei

10 Mai 2017 - 

Este tot mai clar faptul că "mâna de fier" este Brigitte şi că îl domină la propriu pe soţul său proaspăt ieşit preşedintele Franţei. În timp ce echipa lui Macron sărbătorea pe scenă alături de simpatizanţi, în spate, cei doi victorioşi au fost surprinşi sărutându-se pasional rupţi de tot ceea ce se întâmpla dincolo de cortină.

Fotografia a fost analizată de experţi, ajungându-se la concluzia că efectul de atracţie este ciudat de puternic între cei doi şi că relaţia  este una tenace, întreţinută inteligent de partenerul matur, rece, calculat care dă dependenţă.
Brigitte a spus deja  despre ce vrea să fie şi cum se va comporta ca Prima Doamnă a Franţei: "Vreau să ies din ipocrizie franceză" Iar modelul de referință ar fi Casa Albă, în special modelul aplicat de Michelle Obama.
În anturajul lor se spune că Macron este mai impulsiv, nesigur când  soţia sa nu este lângă el. Nimic nu decide fără acordul ei nici măcar ceea ce doreşte să mănânce în ziua respectivă.
Mai mult, se spune că pentru prima dată rolul de Prima Doamnă va fi important în mandatul lui Macron şi că Brigitte va avea un rol oficial la Palatul Elysee.

Lasă un comentariu