Evenimentul zilei

Lun03302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Economie Seturile de monetărie cu monedele de 1, 2, 5 și 10 lei vor putea fi achiziționate, numismatic sau în calitate de suvenir

Seturile de monetărie cu monedele de 1, 2, 5 și 10 lei vor putea fi achiziționate, numismatic sau în calitate de suvenir

16 Octombrie 2018 - 

O decizie în acest sens a fost luată de către Banca Națională a Moldovei în urma mai multor solicitări parvenite de la instituții publice, organizații comerciale, agenții de turism și cetățeni.

Totuși,  înainte de a plasa comanda de producere, instituția solicită potențialilor cumpărători să indice cantitățile  pe care ar dori să le procure, fără obligații contractuale la această etapă. Aceștia sunt rugați să expedieze o cerere preliminară la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 31 octombrie 2018.
Pe lângă cele patru monede, prezentate pe avers și revers, setul conține o descriere a specificațiilor tehnice și a elementelor de siguranță, precum și legenda acestora în limbile română și engleză.
Seturile vor putea fi procurate de la BNM de către instituțiile guvernamentale, iar de ceilalți doritori, agenți economici sau persoane fizice - de la băncile licențiate.

Lasă un comentariu