Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia România Desemnarea unui nou candidat pentru funcţia de comisar european din partea României va avea loc astăzi la sediul central al PSD din şoseaua Kiseleff

Desemnarea unui nou candidat pentru funcţia de comisar european din partea României va avea loc astăzi la sediul central al PSD din şoseaua Kiseleff

01 Octombrie 2019 - 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte marţi în şedinţă, principala temă de pe ordinea de zi fiind desemnarea unui nou candidat pentru funcţia de comisar european din partea României.

CExN va avea loc marţi, începând cu ora 16,00, la sediul central al PSD din şoseaua Kiseleff.
Potrivit unor surse social-democrate, principalul subiect de discuţie va fi desemnarea unui nou candidat pentru funcţia de comisar european din partea României, după respingerea în Comisia juridică a PE a candidaturii Rovanei Plumb. Un alt subiect va fi şi moţiunea de cenzură, mai exact modul în care vor acţiona parlamentarii PSD la momentul votului în plen.
Pe lista de propuneri pentru comisar european se află mai multe nume, dar favorit se pare că este secretarul general al PSD, Mihai Fifor, au menţionat sursele citate. Alte nume vehiculate sunt: Claudia Ţapardel, Victor Negrescu, Ramona Mănescu, Luminiţa Odobescu.

Lasă un comentariu