Evenimentul zilei

Dum09222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia Horoscop
21 Sep 2019
Publicat în Horoscop

Berbec:
Este o zi care te poate ajuta să îți revii cu adevărat, să faci planuri noi, mai realiste, și să acorzi atenție și celor dragi chiar dacă gândesc altfel decât tine.

20 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Aveţi grijă de sănătatea voastră şi petreceţi timp cu cei dragi. Astrologii întrevăd veşti bune, mai ales în dragoste. La serviciu dovediţi devotament şi forţă de muncă, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. 

19 Sep 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 1 şi o să lăsăm deoparte trecutul să-ncepem lucruri noi, de succes.

18 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi. Aveţi încredere în voi, în forţele voastre şi mergeţi înainte indiferent de obstacole. În dragoste, unii nativi au nevoie de o pauză pentru a-şi aşeza gândurile în ordine, iar alţii îşi vor găsi sufletul-pereche.

17 Sep 2019
Publicat în Horoscop

Vibrația zilei este 8 și o să ne gândim de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe surprize în dragoste și cu beneficii în afaceri. Fiți alături de cei dragi și acordați-le sprijinul vostru în cazul în care au nevoie. La serviciu vă puteți aștepta la schimbări bune, datorită efortului depus în ultima perioadă.

15 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Aparențele înșală și de multe ori îndepărtează persoane ce ar fi putut avea o frumoasă poveste de dragoste. Inima, însă, spune mereu adevărul. Trebuie doar să o asculți cu atenție.

14 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Se anunță o zi plină de emoții în dragoste, dar și momente delicate, care au putea zdruncina chiar și cele mai greu încercate relații. Se anunță o zi plină de emoții în dragoste, dar și momente delicate, care au putea zdruncina chiar și cele mai greu încercate relații.

13 Sep 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Provocările în plan profesional continuă şi astăzi, doar că atitudinea ta în faţa lor este mai reuşită astăzi decât ieri. Mai exact, ai o viziunea pozitivă şi încerci să vezi partea plină a paharului, cu toate că eşti destul de obosit(ă) şi epuizat(ă) mental de pe urma stresului şi a presiunii resimţite în ultimele zile. Cu toate acestea, eşti conştient(ă) de faptul că aceste obstacole se vor transforma în cărămizi stabila la fundaţia carierei tale. Te îndrepţi în direcţia potrivită pe acest plan, deşi ai parte de multe încercări. Nu îţi pierde speranţa şi perseverează, orice s-ar întâmpla mai departe.

12 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Pentru trei zodii, toamna ar putea aduce o despărțire de toată frumusețea, numai bună de povestit nepoților.

12 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Zi plină de dragoste pentru mai multe zodii, dar și obstacole care, la început, par greu de depășit. Nu lăsa emoțiile negative să te oprească din drum și, mai important, nu îți pierde entuziasmul. Într-un moment te poți simți fără speranță, iar în următorul să-ți găsești sufletul-pereche!

11 Sep 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Nu te încrede așa ușor în orice propunere de parteneriat care îți apare în cale. Investighează toate aspectele și abia pe urmă ia o decizie. Ascultă-ți intuiția, nu pe ceilalți.

10 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Învăţaţi să vă apreciaţi mai mult, să vă bucuraţi de propria persoană şi să petreceţi mai mult timp în compania voastră. Uneori trebuie să fim singuri ca să ne punem ordine în gânduri şi ca să înţelegem ce paşi trebuie să urmăm pentru un viitor fructuos. Astrologii recomandă să vă relaxaţi şi să vă oferiţi timp. Problemele dispar de la sine. 

09 Sep 2019
Publicat în Horoscop

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță luptă să mențină echilibrul în familie.

Pagina 1 din 92