Evenimentul zilei

Vi09202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Redactia România
20 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, că a strâns peste 2.200.000 de semnături şi că îşi doreşte „o Românie normală pentru toţi cetăţenii”, relatează Agerpres.

20 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Pe 20 septembrie se împlinesc 560 de ani de la prima atestare documentară certă a oraşului Bucureşti.

19 Sep 2019
Publicat în România

Caravana „Câştigă România!” porneşte din nou la drum prin ţară. De această dată preselecție este accesibilă și moldovenilor atât români, cât și celor din Republica Moldova. În perioada 23-26 septembrie, între orele 16:00-19:00, toţi cei care sunt pasionaţi de concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 şi vor să trăiască pe viu emoţiile show-ului televizat se pot înscrie la preselecţiile organizate în patru mari oraşe ale țării.

19 Sep 2019
Publicat în România

Românii au nevoie de un altfel de preşedinte care să iubească România şi pe români, a declarat joi preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, care şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţialele din luna noiembrie la Biroul Electoral Central.

19 Sep 2019
Publicat în România

Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție, nou înființată. Urmează și un vot în Consiliul European, dar acesta este o formalitate, numirea lui Kovesi în funcție este deja o certitudine.

19 Sep 2019
Publicat în România

Viorica Dăncilă: "Obişnuit să încalce Constituţia, domnul preşedinte Iohannis a trecut la următorul nivel: reinterpretează după bunul plac, în cheie electorală, o decizie a CCR care e obligatorie pentru toată lumea.

18 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Parlamentul European (PE) a aprobat marţi, în cadrul sesiunii sale plenare de la Strasbourg, un ajutor de 8,2 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE pentru regiunea de nord-est a României în urma inundaţiilor din vara anului 2018, informează un comunicat al legislativului comunitar, potrivit Agerpres.

17 Sep 2019
Publicat în România

Preşedintele Iohannis au avut o întâlnire cu mai mulţi liberali pentru pregătirea candidaturii la prezidenţiale.

17 Sep 2019
Publicat în România

Ministrul Transporturilor de la Bucureşti, Răzvan Cuc, a declarat luni, la Bicaz, că va propune în prima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) ca autostrada Târgu Mureş - Iaşi - Ungheni să devină obiectiv de interes strategic naţional, informează Agerpres.

17 Sep 2019
Publicat în România

Întâlnirea are loc la solicitarea liderului grupului USR din Camera Deputaţilor, Stelian Ion, şi participă deputatul USR Adrian Wiener, senatorul UDMR Cseke Attila, deputatul PMP Petru Movilă şi liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Bianca Andreescu a fost sărbătorită la ea acasă, într-un orășel de lângă Toronto, pentru câştigarea titlului la Flushing Meadow.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Termenul pentru înscriere la vot la alegerile prezidențiale pentru românii din diaspora s-a încheiat. Un număr de 41.003 de români au optat pentru votul prin corespondență, în timp ce 38.944 români din străinătate s-au înscris pentru votul la secție, relatează DIGI24.

15 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Un număr de 14 firme româneşti de design vestimentar participă, de duminică până marţi, la festivalul de modă New York Women's Fashion, informează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), potrivit Agerpres.

13 Sep 2019
Publicat în România

Toți cei eliberați de premierul român sunt considerați oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. În executiv au fost însă păstrați membri ALDE, aflați pe poziții de secretar de stat, care au trecut în tabăra puciștilor din partid.

Pagina 1 din 46