Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
25 Iun 2017
by  - 
Publicat în Ingrijire

Dimineaţa, avem cu toţii anumite ritualuri. Totuşi, printre cele mai comune se numără spălatul dinţilor şi datul cu parfum.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

O declaratie de dragoste, dincolo de cee doua cuvinte, “te iubesc”, poate fi facuta de catre cel de langa noi prin alte moduri. Asta pentru ca uneori barbatilor le poate fi mai greu sa se deschida. Iata insa care sunt gesturile care il dau de gol, ca este indragostit lulea de tine:

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Exista o serie de lucruri pe care barbatii nu si-ar dori sub niciun chip sa le auda din gura femeilor. Asta chiar daca se spune despre ei ca sunt sexul tare si, in principiu, ar cam trebui sa poata infrunta realitatea. Tocmai de aceea am realizat o lista scurta de lucruri pe care ar fi bine sa te abtii sa i le spui iubitului tau daca vrei sa aveti o relatie frumoasa si armonioasa.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Fiecare parinte a auzit ca alimentatia copilului trebuie sa fie echilibrata. Dar ce inseamna alimentatie echilibrata? Aici sunt 9 nutrienti esentiali pe care copilul ar trebui sa-i primeasca zilnic.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Culinar

În centrul orașului Bruxelles, s-a deschis un local, „Little Foot”, în meniul căruia, pe lângă alte bucate, poți găsi și greieri prăjiți cu diverse gusturi, cum ar usturoi și roșii. Reprezantanții cefenelei susțin că insectele conțin la fel de multe proteine, ca și carnea și că mâncarea din ele este mai puțin dăunătoare, anunță Huffington Post.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Consumul a câtorva porţii de fructe pe zi este unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi îmbunătăţi dieta şi starea generală de sănătate, mai ales în sezonul în care multe dintre fructe sunt disponibile.

21 Iun 2017
Publicat în Medicina alternativa

Corpul începe să dea semne de uzură, odată cu înaintarea în vârstă,  iar oasele şi ligamentele sunt printre primele ţesuturi care au de suferit ca efect direct al îmbătrânirii. Astăzi,  te vom ajuta să îţi prepari singur un amestec puternic împotriva durerilor şi a problemelor de degenerescenţă articulară şi osoasă.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Florile de soc sunt bogate în vitamina C, săruri minerale, acizi, tanin şi ulei eteric, graţie cărora preparatele pe bază de soc accelerează vindecarea bolilor degenerative, cancerului şi tumorilor.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Medicii de la Spitalul raional Leova sunt de câteva ore în așteptarea elicopterului Aviasan pentru a transporta la Chișinău un băiețel de doi ani din satul Iargara, lovit de o locomotivă.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Marian McGloklin, în vârstă de un an, a fost diagnosticată cu boala Niemann-Pick, motiv din care organele copilei se măresc, se atestă slăbiciune musculară, demență și deficiență de vorbire. În plus, i-a mai fost identificată și boala Alzheimer, scrie The Mirror.

20 Iun 2017
Publicat în Sanatate

Dacă mănânci zilnic terci, riscul de cancer scade drastic, arată cel mai recent studiu realizat de specialiştii de la Universitatea Harvard. 

19 Iun 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Medicii ginecologi vor fi instruiți în prevenirea cancerului de col uterin în cadrul Programului internațional în domeniul colposcopiei și managementului leziunilor cervicale precanceroase.

19 Iun 2017
Publicat în Medicina alternativa

Persoanele deosebit de obosite simt, cu siguranţă, că li s-a diminuat capacitatea cerebrală. Un nou studiu arată că privarea cronică de somn poate determina creierul să se mănânce singur.

19 Iun 2017
Publicat în Sanatate

Oameni de știință suedezi au efectuat un amplu studiu în urma căruia au dovedit că gravidele supraponderale și obeze pot da naștere unor copii cu probleme de sănătate. Având în vedere aceste rezultate, femeile ar trebui încurajate să adopte un stil de viață sănătos și să aibă o greutate normală înainte de a face un copil, spun cercetătorii conduși de Martina Persson, om de știință la clinica de epidemiologie de la Karolinska Institutet din Stockholm, Suedia, citați de CNN.

Pagina 1 din 166