Evenimentul zilei

Mie11132019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
06 Noi 2019
Publicat în Sanatate

Elena Ţîbîrnă, până astăzi şef adjunct al Direcţiei generale audit a CNAS, a devenit directorul general al Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

25 Sep 2019
Publicat în Sanatate

Serviciile de diagnostic medical pentru copii și zonele de nord, sud și centru ale R. Moldova urmează să fie extinse cu sprijinul Guvernului României.

25 Sep 2019
Publicat în Ingrijire

Alături de stresul psihic, alimentaţia foarte bogată în combinaţii de zahăr şi amidon rău cu proteine şi grăsimi perturbă procesele digestive. Aceste tulburări digestive sunt tot mai răspândite, afectând peste 50% din populaţia adultă.

01 Sep 2019
by  - 
Publicat în Psihologie

Specialiştii susţin că procrastinarea este, adesea, o formă de autoapărare. Fie că îţi este teamă de eşec, fie că îţi este teamă că vei avea succes şi nu vei şti cum să gestionezi situaţia, pentru că brusc vei avea şi mai mari aşteptări de la tine pe viitor, psihologii spun că procrastinarea apare pe fondul acestor temeri mai mult sau mai puţin întemeiate.

31 Aug 2019
by  - 
Publicat în Sanatate

Nucile incluse în alimentaţie de cel puţin două ori pe săptămână sunt asociate cu scăderea riscului de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unui studiu prezentat în Paris la congresul Societăţii Europene de Cardiologie (SEC) şi Congresul Mondial de Cardiologie, relatează Press Association, citat de Agerpres.

19 Aug 2019
by  - 
Publicat în Sanatate

Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) investighează ţigările electronice ca posibilă cauză pentru o serie de îmbolnăviri pulmonare în rândul adolescenţilor şi adulţilor tineri din 14 state americane, informează luni Reuters.

13 Aug 2019
by  - 
Publicat în Sanatate

O satisfacţie mai mare obţinută din consumul mâncării în fazele iniţiale ale consumului acesteia ar putea reprezenta motivul pentru care unele persoane mănâncă mai mult decât altele.

06 Aug 2019
Publicat în Medicina alternativa

Bogat în vitaminele din grupa B, mai ales B1, porumbul este un aliat în lupta împotriva stresului, a inimii şi asupra producţiei de globule roşii. Porumbul fiert te ajută să scapi de toxine si, prin urmare, si de greata, dureri de cap, oboseala, insomnie.

29 Iul 2019
Publicat în Ingrijire

Masca din cartofi este excelentă pentru intinerirea si ingrijirea pielii din jurul ochilor.

23 Iul 2019
Publicat în Sanatate

Vaccinul împotriva virusului Papiloma uman (HPV), ce provoacă cancer de col uterin, va fi obligatoriu din acest an pentru fetele care au împlinit 10 ani.

05 Iul 2019
Publicat în Sanatate

Lipsa vitaminelor A, C şi D poate provoca probleme în timpul sarcinii, inclusiv o naştere prematură, şi poate creşte riscul ca nou-născutul să dezvolte probleme de sănătate la vârsta adultă, potrivit medicului pediatru mexican Alicia Robledo, citată de EFE.

01 Iul 2019
Publicat în Nutritie

Una dintre cele mai eficiente diete şi uşor de ţinut este, fără îndoială, dieta cu pepene galben.

30 Iun 2019
Publicat în Nutritie

Cea mai recentă descoperire despre cafeină.

Pagina 1 din 203