Evenimentul zilei

Sam08192017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
16 Aug 2017
Publicat în Ingrijire

Acasă, la serviciu, în maşină, în restaurante – peste tot suntem înconjuraţi de produse menite să dea o aromă plăcută mediului în care trăim, dar asta ne poate îmbolnăvi, spun medicii. De altfel această este una dintre cauzele înmulţirii alarmante a cazurilor de alergii. Care sunt cele mai periculoase substanţe din produsele parfumate, dar şi cât de sigure sunt variantele naturale?

16 Aug 2017
Publicat în Sanatate

Studiile efectuate de medici au constatat că un procent aproximativ de 40-60% dintre femei dezvoltă uscăciune vaginală în timpul perioadei de tranziție către menopauză. Alte studii indică faptul că multe femei nu sunt informate sau sunt jenate să discute cu medicii despre uscăciunea vaginală. Totuși, căutarea de informații suplimentare despre acest simptom normal al menopauzei este unul dintre cele mai bune moduri de a căuta o soluție și de a îmbunătăți starea fizică și emoțională a unei persoane.

16 Aug 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Deși este una dintre țările cu cea mai mare rată de alcoolism la nivel mondial, rușii susțin că nu pun gura pe băutură.

16 Aug 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Dieta secretă a gimnastelor care promite otalie de viespe şi energie cât încape este una uşor de ţinut. În primul rând, secretul e disciplina!

15 Aug 2017
Publicat în Sanatate

Toată lumea ştie proverbul “Mai bine previi decât să tratezi”. Acesta este de altfel şi principiul pe care încearcă să îl popularizeze medicii printre pacienţi, de cand exista medicina. Bazandu-se pe experientele acumulate de-a lungul anilor, medicii spun că depistarea timpurie a unor afecţiuni măreşte şansele vindecarii si reduce timpul petrecut în suferinţă, precum şi costurile. Cu ajutorul mai multor doctori, Health.com a întocmit o lista cu testele care sunt chiar necesare femeilor, scrie 7aprilie.ro.

15 Aug 2017
Publicat în Psihologie

Un studiu realizat în America arată care sunt cele mai comune regrete în rândul oamenilor. Cel mai „adânc” regret al oamenilor nu este deloc unul surprinzător.

14 Aug 2017
Publicat în Medicina alternativa

Specialiștii recunosc că această dependență care-l afectează pe consumator psihic și fizic în mod profund este dificil de tratat și că nu există o soluție-miracol pentru cei care se confruntă cu o astfel de problemă.

13 Aug 2017
Publicat în Nutritie

Important de știut! Ați devenit vegetarian sau din alte motive ați renunțat la laptele de vacă, și obișnuiți să consumați laptele de soia? Trebuie să cunoașteți că acest lapte vegetal, pe lângă efectele sale benefice asupra organismului, are și o serie de neajunsuri despre care cu siguranță că nu ați auzit.

13 Aug 2017
Publicat în Sanatate

„Da, suferi de depresie”. Această afirmație rostită de psihologul sau psihiatrul tău a confirmat un diagnostic pe care probabil îl bănuiai deja înainte să apelezi la ajutorul unui specialist. Într-adevăr, depresia te-a afectat și pe tine.

13 Aug 2017
Publicat în Ingrijire

Caderea parului este un subiect foarte vast. Atunci cand ne propunem sa rezolvam aceasta problema este important sa vedem care sunt cauzele ei.

11 Aug 2017
Publicat în Sanatate

Copiii care provin din familii cu o situație socio-economică precară au un risc mai mare de a dezvolta boli de inimă la vârsta adultă, conform unui studiu publicat vineri de o echipă de oameni de știință din Australia, citat de agenția Xinhua și Reuters.

11 Aug 2017
Publicat în Sanatate

O echipă științifică internațională a reușit să modifice genetic porcii pentru ca organele lor să fie compatibile cu transplanturi la om, potrivit unui articol publicat joi în revista americană Science, relatează AFP.

11 Aug 2017
Publicat în Sanatate

Fondul Global pentru combaterea HIV/SIDA, a Tuberculozei și Malariei va oferi Republicii Moldova o nouă tranșă de ajutor pentru prevenirea și tratamentul acestor boli. Decretul cu privire la promulgarea legii pentru ratificarea Acordului-cadru dintre Republica Moldova și Fondul Global a fost publicat în Monitorul Oficial astăzi, transmite IPN.

11 Aug 2017
Publicat în Sanatate

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a lansat proiectul „Rețeaua de școli ale pacientului cu diabet pentru fortificarea eforturilor de prevenire a diabetului zaharat”. Proiectul va fi realizat de către Asociația Obștească PRODIAB în parteneriat cu Școala de Management în Sănătate Publică, cu suportul ministerului de resort.

Pagina 1 din 170