Evenimentul zilei

Lun12172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
17 Dec 2018
Publicat în Medicina alternativa

Benficiile mierii de albine, pentru sănătatea noastră, sunt binecunoscute. Mult mai puţin cunoscută decât mierea este căpăceala, un alt produs al stupului, ce face adevărate minuni pentru sănătate.

17 Dec 2018
Publicat în Nutritie

Fructele sînt absolut necesare în dieta zilnică,chiar și atunci cînd ești la dietă. Este cunoscut faptul că fructele au mult zahăr,de aceea nu trebuie consumate seara,ci neapărat la 1-2 ore după micul dejun,separat de orice fel de alimente. Atunci cînd ții o dietă,este bine să ai în vedere fructele cu puține calorii,pe care să le întrebuinţezi cu încredere pe toată perioada curei.

16 Dec 2018
Publicat în Medicina alternativa

Încă de pe vremea fenicienilor, busuiocului i s-au atribuit proprietăţi magice. La noi, planta a căpătat o încărcătură deosebită pe vremea dacilor, prin miros şi efecte terapeutice.

16 Dec 2018
Publicat în Ingrijire

Parul grizonat reprezinta o mare problema estetica, atat in randul barbatilor, cat si al femeilor. Este, de fapt, una dintre cele mai mari probleme de sanatate cu care se poate confrunta o persoana, caci afecteaza increderea in sine; oamenii incearca tot felul de metode ca sa scape de ea.

13 Dec 2018
Publicat în Ingrijire

Oricine a apelat până acum la procedurile obişnuite de epilare cu laser ştie că acestea pot fi, de cele mai multe ori, dureroase. Ca urmare a creşterii standardelor de frumuseţe şi îngrijire corporală, au apărut metode moderne de epilare definitivă cu laser ”la rece”, care elimină acest disconfort. Află de la specialişti ce presupune epilarea definitivă cu laser fără durere, ce beneficii are şi cui îi este recomandată.

10 Dec 2018
by  - 
Publicat în Psihologie

Certurile sau discuţiile în contradictoriu sunt dificil de evitat, oricât de mult ai încerca să-ţi păstrezi calmul, uneori îţi poţi pierde cumpătul. 

06 Dec 2018
by  - 
Publicat în Nutritie

Se apropie sărbătorile şi achiziţionarea câtorva kilograme de carne proaspătă poate fi una din cele mai dificile sarcini. 

05 Dec 2018
Publicat în Sanatate

"Incidenţa obezităţii a crescut foarte mult la copii şi odată cu ea şi incidenţa diabetului zaharat tip II la copii. De unde obişnuiam să spunem: Dacă este copil şi are diabet, clar este tip I pentru că este din copilărie.

03 Dec 2018
Publicat în Sanatate

Guvernul a preluat proiectul de succes al fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” – “O nouă viaţă” şi îl va implementa în toată ţara, atât în maternităţile private cât şi cele de stat. Scopul campaniei este de a creşte natalitatea şi de a fi alături de familiile care au nevoie de ajutor.

01 Dec 2018
Publicat în Sanatate

Acestea sunt pline de vitamine și curăță ficatul, rinichii și vezica.

28 Noi 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Dacă te confrunți cu migrene, de vină ar putea fi un aliment pe care îl consumi în mod regulat și despre care nu știai că poate avea un asemenea efect.

Pagina 1 din 201