Evenimentul zilei

Ma07172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
17 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

Conform unui studiu realizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), peste 50% din populația Republicii Moldova folosește produse naturale pentru tratarea diverselor boli și cosmetice bio în îngrijirea corporală.

17 Iul 2018
Publicat în Medicina alternativa

Un studiu publicat de cercetători australieni arată că o porție consisentă de portocale pe zi poate preveni apariția degenerescenței maculare (afecțiune oftalmologică ce apare la persoanele de peste 55 de ani).

17 Iul 2018
Publicat în Sanatate

Cercetătorii de la Massachusetts Institute of Technology au testat o terapie nouă, care ar putea înlocui pe viitor chimioterapia, ajutând la distrugerea tumorilor canceroase agresive.

17 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Uleiul din seminţe de in este prezent în alimentaţia oamenilor de mai bine de 9.000 de ani. Este un produs natural, extras prin presarea la rece a seminţelor plantei de in.

17 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Numeroase persoane acuză dureri şi edeme la nivelul membrelor inferioare odată cu venirea verii, iar cauzele acestora pot varia, de la alimentaţia nepotrivită, la lipsa de mişcare şi chiar anumite afecţiuni ascunse ale inimii.

16 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Tratamentul pe bază de foi de dafin și scorțișoară este un ajutor pentru cine vrea să slăbească. Acesta are efect de topirea a grăsimii abdominale, burta fiind zona cea mai dificil de subțiat. Ceea ce este important este faptul că ceaiul nu trebuie băut în mod excesiv.

16 Iul 2018
Publicat în Sanatate

Anumite afecțiuni își pot anunța prezența nu prin simptomele clasice, ci printr-o serie de sunete neobișnuite, pe care corpul le emite pentru a te atenționa.

16 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

 Această dietă trebuie urmată timp două zile în fiecare săptămână, în mod ideal pentru două sau trei luni. Urmând dieta vei slăbi, îți vei detoxifia organismul și îți vei întări sistemul digestiv. Noi considerăm că merită să depui acest efort pentru doar 48 de ore. Pur și simplu urmează indicațiile de mai jos.

16 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Carnea procesată ar trebui să dispară din alimentația noastră, a atras atenția medicul oncolog Cătălin Costovici, care a explicat care sunt factorii care duc la declanșarea cancerului, potrivit Evz.ro.

16 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Nu s-a descoperit încă un produs care să garanteze slăbirea şi care să nu le facă rău oamenilor, atrag atenţia medicii nutriţionişti. Avertismentul privind produsul care ar garanta slăbirea vine pe fondul creşteri exponenţiale a ofertelor de acest fel.

13 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

În zilele de vară, avem mai mult de furcă cu transpirația în exces. Remediile naturiste, folosite intern, dar și extern, ajută atât la diminuarea simptomelor, cât și la tratarea cauzelor.

13 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

E ușor să uităm să bem apă, iar acum că vara se apropie este esențial să ne menținem organismul hidratat. Dacă nu consumăm îndeajuns de multă apă putem avea dureri de cap, amețeli și dificultăți în a ne concentra.

13 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Zahărul este un drog, aşa că trebuie consumat cu moderaţie. Mesele principale nu trebuie neglijate, iar consumul de pâine va ţine seama de o regulă cât se poate de simplă: vom consuma două felii de mărimea palmei într-o zi. Sunt câteva dintre sfaturile oferite, la Vocile Bihorului, de medicul Oana Pop, specialist în diabet şi boli de nutriţie.

13 Iul 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

V-ați simțit vreodată vinovați că ați mâncat ceva nesănătos? Sau că ați mâncat mai mult decât ar fi trebuit, deși erați la cură de slăbire? Cred că tuturor ni s-a întâmplat și nu doar o dată. Sentimentul de vinovăție, însă, nu ajută. Dimpotrivă. Cum controlăm poftele alimentare și cum construim o relație sănătoasă cu mâncarea ne spune Mihaela Bilic, medic nutriționist.

Pagina 1 din 192