Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate În Moldova va fi deschis un Centru de nutriţie şi sănătate pentru copii şi adolescenţi

În Moldova va fi deschis un Centru de nutriţie şi sănătate pentru copii şi adolescenţi

23 Noiembrie 2015 - 

Prima Fundaţie pentru nutriţie şi sănătate din Moldova - BITONIC a fost lansată la Chişinău de Compania Internaţională Lifecare Essentials. Această Fundaţie va inaugura un Centru Educaţional de Sănătate şi Nutriţie pentru Copii şi Adolescenţi. Centrul are menirea de a învăţa tinerii lucruri de bază pentru un stil de viaţă mai sănătos, transmite IPN.

 

„Începând din luna martie 2016, Fundaţia BITONIC va investi în copii Moldovei pe termen lung. Copii ce vor frecventa această Fundaţie vor dispune de instruiri, seminare de sănătate, o sală de sport, calculatoare, resurse informaţionale şi alte materiale educative”, se spune într-un comunicat de presă.

Fundaţia le va permite copiilor din Moldova să îşi descopere talentele legate de nutriţie şi sport, dar şi să înveţe lucruri de bază pentru un stil de viaţă mai sănătos. La activităţile Fundaţiei vor putea participa copiii cu vârstele cuprinse între 12 şi 16 ani.

Compania Internaţională Lifecare Essentials este fondată în 2014 în Viena, cu focus pe Austria, Romania şi Moldova. Aceasta creează şi produce aplicaţii mobile pentru a monitoriza stilul de viaţă, o linie de suplimenţi nutritivi de ultimă generaţie şi platforme informative online.

 

Lasă un comentariu