Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Panorama În urma unei avalanşe în nodul Italiei trei persoane au murit

În urma unei avalanşe în nodul Italiei trei persoane au murit

29 Decembrie 2019 - 

Trei persoane de naţionalitate germană - o femeie de 35 de ani şi două fetiţe, dintre care una în vârstă de şapte ani - au murit sâmbătă în urma unei avalanşe produse în Val Senales, o vale montană din regiunea italiană Alto Adige din nordul Italiei, au anunţat companiile mass-media din această ţară, citate de AFP.

Cele trei victime schiau la jumătatea zilei pe pista Teufelsegg, situată la o altitudine de circa 2.400 de metri pe gheţarul din Val Senales, la frontiera italo-austriacă, în momentul în care au fost surprinse de o avalanşă.
Descoperite sub zăpadă de echipajele de intervenţie, alcătuite din 70 de salvamontişti, schioarea de 35 de ani şi fetiţa de şapte ani, aflate într-o stare de hipotermie avansată, nu au mai putut fi reanimate la faţa locului.
Al doilea copil, a cărui vârstă nu a fost precizată, a fost transportat de urgenţă la un spital din oraşul Trento într-o stare gravă, dar a murit sâmbătă după-amiază.
Alte două persoane care făceau parte din acelaşi grup de schiori au fost rănite în timpul avalanşei, însă vieţile lor nu sunt în pericol, a precizat presa italiană.

Lasă un comentariu