Evenimentul zilei

Lun12172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar
22 Sep 2018
Publicat în Culinar

Asta este rețeta pentru cea mai simplă, gustoasă, pufoasă, ieftină și rapidă negresă de post. Doar respectă pașii de mai jos și obții desertul perfect pentru zilele în care ții post dar vrei să te răsfeți cu un dulce de casă

20 Sep 2018
Publicat în Culinar

Bezelele cu apa de năut sunt delicioase și te ajută în zilele de post când vrei să mănânci ceva dulce fără a-ți strica postul. Le prepari din 4 ingrediente, principalul ingredient fiind apa din conservele de naut, pe care altfel ai arunca-o.

18 Iun 2018
Publicat în Culinar

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsey a dezvăluit care este singurul tip de mâncare de care nu s-ar atinge niciodată, motivele sale fiind foarte întemeiate.

06 Apr 2018
by  - 
Publicat în Culinar

Chef Nicolai Tand a adunat și prezentat pe blogul său culinar, nicolaitand.ro, rețete inedite și pline de savoare pe care le poți încerca de Paște, dacă vrei să ieși un pic din rutina preparării cărnii de miel simplu, la cuptor.

14 Mar 2018
Publicat în Culinar

Personalitatea pe care o ai se poate vedea prin multiplele tale alegeri: stilul de îmbrăcăminte, maşina pe care o conduci, felul în care ţi-ai decorat casa şi, nu în cele din urmă, prin preferinţele tale culinare.

05 Dec 2017
Publicat în Culinar

Aveți poftă de ceva bun care să vă amintească de preparatele bunicii? Plăcintele la tigaie nu vor fi uitate niciodată…

04 Dec 2017
Publicat în Culinar

Vă este dor de turte coape în ceaun, ca la bunica acasă? Mie una mi s-a făcut dor și știu că erau mult mai bune dect pâinea din comerț. Iată o rețetă care îți aduce aminte de copilărie, de gustul pe care l-ai îndrăgit.

10 Oct 2017
Publicat în Culinar

Toamnă de toamnă povestea e aceeași: conserve, conserve și iarăși conserve. Pe lângă aceste rețete moștenite de la bunici, încercăm să mai punem și câte ceva care să ne măngâie simțurile, ceva gourmet ce nu facem sau mâncăm zilnic.  De exemplu: gemul de ardei iute. Un produs unic care nu este la îndemâna oricui, se folosește ca un sos aferent fripturilor, se potrivește foarte bine cu brânzeturile afumate, este o combinație perfectă între dulce-iute-acrișor, este un echilibru perfect. Rețeta fost adaptată astfel încât să nu se mai găsească nicio altă rețetă asemănătoare pe piață.

27 Sep 2017
Publicat în Culinar

Cuptorul cu microunde e o utilitate rapidă şi prin care putem să încălzim alimentele foarte rapid. Dar metalul, ouăle sau unele fructe pot avea reacţii neaşteptate în interiorul aparatului electrocasnic. 

23 Sep 2017
Publicat în Culinar

Festivalul Național al Prunei se organizează la Nisporeni și în acest an, duminică, 24 septembrie, transmite IPN. Începând cu ora 10.00, În piața Ștefan cel Mare și Sfânt din Nisporeni, vizitatorii vor putea gusta prune proaspete direct de la producător, vor putea savura gustul plăcintelor cu prune făcute la cuptor, precum și al dulciurilor din prune. Doritorii vor putea degusta și țuică fiartă din prune din acest an.

29 Aug 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Turismul aduce numeroase beneficii unui oraş, însă nu toţi localnicii sunt mulţumiţi de numărul tot mai mare de străini ce invadează străzile cartierelor şi le afectează modul de viaţă.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Culinar

În centrul orașului Bruxelles, s-a deschis un local, „Little Foot”, în meniul căruia, pe lângă alte bucate, poți găsi și greieri prăjiți cu diverse gusturi, cum ar usturoi și roșii. Reprezantanții cefenelei susțin că insectele conțin la fel de multe proteine, ca și carnea și că mâncarea din ele este mai puțin dăunătoare, anunță Huffington Post.

16 Iun 2017
Publicat în Culinar

Modul în care gătim mâncarea pe care o consumăm este esențial pentru sănătatea noastră. Potrivit unui studiu al nutriționiștilor americani, persoanele care consumă cartofi prăjiți de cel puțin două ori pe săptămână își dublează șansele să moară prematur în comparație cu cei care încearcă să evite cartofii prăjiți, notează CNN.

12 Mai 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Experții britanici au ajuns la concluzia, că cel mai bun loc pentru păstrarea ouălor în frigider, este raftul din mijloc. Și asta pentru că temperatura de acolo este constantă și nu există virbații frecvente, ca în cazul ușii. 

Pagina 1 din 9