Evenimentul zilei

Sam08192017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar
22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Culinar

În centrul orașului Bruxelles, s-a deschis un local, „Little Foot”, în meniul căruia, pe lângă alte bucate, poți găsi și greieri prăjiți cu diverse gusturi, cum ar usturoi și roșii. Reprezantanții cefenelei susțin că insectele conțin la fel de multe proteine, ca și carnea și că mâncarea din ele este mai puțin dăunătoare, anunță Huffington Post.

16 Iun 2017
Publicat în Culinar

Modul în care gătim mâncarea pe care o consumăm este esențial pentru sănătatea noastră. Potrivit unui studiu al nutriționiștilor americani, persoanele care consumă cartofi prăjiți de cel puțin două ori pe săptămână își dublează șansele să moară prematur în comparație cu cei care încearcă să evite cartofii prăjiți, notează CNN.

12 Mai 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Experții britanici au ajuns la concluzia, că cel mai bun loc pentru păstrarea ouălor în frigider, este raftul din mijloc. Și asta pentru că temperatura de acolo este constantă și nu există virbații frecvente, ca în cazul ușii. 

03 Mai 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Asa faci cele mai bune chiftelute moldovenesti. Reteta este usoara si nu ai nevoie de multe ingrediente. 

01 Mai 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Aceasta reteta de tort sarat este delicioasa si poate fi servita la orice pranz sau cina.

24 Apr 2017
Publicat în Culinar

Cafeaua trebuie tratată cu respect şi cu pasiune. Sunt anumite lucruri pe care orice barista din lume şi-ar dori să le ştii, notează thekitchn.com.

10 Apr 2017
Publicat în Culinar

Cristale, culori, arome. Sarea este cel mai important instrument din arsenalul unui chef, după un cuţit bun, pentru că ea este ingredientul principal care scoate în evidenţă aromele unui preparat. Supranumite sărurile gourmet, acestea pot aduce o savoare specială farfuriilor tale, dacă le potriveşti perfect cu mâncarea pe care vrei să o prepari.

09 Mar 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Un restaurant din orașul mexican Cabo San Luca propune clienților săi să încerce taco cu carne marmorată de vită japoneză, homar, caviar belugă și trufe negre, stropite cu fulgi de aur de 24 de karate. 

17 Feb 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Rețeta 'Mușchiu de vacă cu smântână'' și ''Bezele'', a fost publicate în seria ''Buna Menajeră — Carte de bucate, practică'' (1907), scrisă de doamna Ecaterina Colonel Steriad, relatează Agerpres.

09 Feb 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Încearcă această rețetă delicioasă a celebrei prăjituri de catifea roșie, pentru Ziua Îngrăgostiţilor.

03 Feb 2017
by  - 
Publicat în Culinar

1. Sunt alimentele cele mai bogate in potasiu

08 Ian 2017
by  - 
Publicat în Culinar

Prajitura cu crema de cafea este o reteta delicioasa de "ceva dulce", pe care merita sa o testezi impreuna cu toata familia!

Pagina 1 din 9