Evenimentul zilei

Dum03292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar Panorama MOTIVUL pentru care primăria din Amsterdam vrea să preia datoriile tinerilor

MOTIVUL pentru care primăria din Amsterdam vrea să preia datoriile tinerilor

18 Ianuarie 2020 - 

Primăria Amsterdam vrea să preia datoriile tinerilor care locuiesc în oraș, astfel încât aceștia să își poată continua studiile sau să-și găsească un loc de muncă, relatează DIGI24.

 

Municipalitatea crede că presiunea creditelor îi împiedică pe olandezii aflați la început de drum să progreseze în carieră. O instituție de credit a primăriei va cumpăra datoriile de la bănci și va acorda o refinanțare tinerilor. Aceștia vor putea să-și reducă din debit dacă își continuă studiile sau dacă se înscriu la programe de training.

Un program pilot va începe în februarie. Fiecare persoană care va fi înclusă în acesta va primi și un consilier, care le va oferi sfaturi în legătură cu finanțele personale.

Mai bine de o treime dintre tinerii cu vârste între 18 și 34 de ani din Amsterdam au datorii. La nivelul țării, 1.400.000 de tineri au credite de studii, valoarea medie fiind de 13.700 de euro.

Lasă un comentariu