Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire 3 trucuri pentru a atrage atenția și a te face plăcută fără efort

3 trucuri pentru a atrage atenția și a te face plăcută fără efort

06 Octombrie 2018 - 

Te-ai întrebat vreodată ce au în plus persoanele considerate atractive? Personalitatea lor acționează ca un magnet pentru cei din jur, au o atitudine relaxată și îți transmit o energie molipsitoare. Folosește aceste trei trucuri în relație cu cei din jur și vei atrage atenția în mod natural:

   1.  Acordă importanță privirii

În cultura europeană, privirea joacă un rol important în stabilirea relațiilor sociale, subliniază un studiu publicat de National Center for Biotechnology Information. Persoanele care își privesc interlocutorul în ochi sunt considerate empatice și de încredere.

Privindu-i în ochi pe cei cu care porți o conversație, le transmiți semnalul corect – că ești prezentă și interesată de ceea ce îți spun și asta te ajută să ai o atitudine pozitivă în relațiile sociale. Pentru o privire pătrunzătoare, un sfat util este să îți accentuezi ochii cu ajutorul machiajului și al unei perechi de gene false, o soluție perfectă și de durată.
Nu este recomandat să ocolești privirea celui cu care porți o conversație sau cu care faci cunoștință. Ochii sunt oglinda sufletului și atitudinea față de cei din jur poate fi citită prin felul în care privești. Dacă privești telefonul cu mai mult interes decât pe interlocutorul tău, semnalul transmis este greșit.


  2. Zâmbește des


Dacă ești bucuroasă, te simți apreciată sau ceva te amuză, reacția naturală este să zâmbești. Zâmbind la cei din jur îi facem să se simtă mai bine, spun mai multe studii.

Nu este foarte simplu să zâmbești într-o zi în care te simțim fără energie, ceva te-a întristat sau ai o nemulțumire sufletească. Totuși, se pare că zâmbetul este cel care îți schimbă dispoziția și face loc entuziasmului.

Cum te ajută zâmbetul? Conform studiilor, te face mai atractivă, îți înveselește privirea și te relaxează. Râsul oxigenează creierul și eliberează endorfinele, responsabile cu instalarea unei stări de bine. În același timp, scade tensiunea arterială, reduce stresul și te face să te simți mai bine în pielea ta.
 

3. Ai grijă de gândurile tale

Așa cum ai grijă de sănătatea ta, printr-o dietă echilibrată, aceeași atenție trebuie să o acorzi și gândurilor tale. În cultura orientală se spune să ai grijă de gândurile tale când ești singură și de vorbele tale când eşti alături de alte persoane.

Gândurile pozitive atrag acțiuni pozitive care te conduc spre realizarea propriului scop. Este posibil ca drumul până la realizarea acestuia să fie presărat cu urcușuri și coborâșuri, dar atitudinea este cea care face diferența, în final.

Nu uita că oamenii își vor dori să stea în preajma ta datorită atitudinii tale pozitive și vor vrea sa afle cum reușești să îți păstrezi starea bună de spirit. Asta funcționează ca un magnet.

Persoanele considerate atractive sunt prietenoase, autentice, au încredere în ele însele și nu își ascund sentimentele. Tratează-i cu respect pe cei din jur și folosește umorul pentru a destinde atmosfera și a-ți relaxa prietenii.
Sursa: libertatea.ro

Lasă un comentariu