Evenimentul zilei

Mie01292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Panorama EXCLUSIV EVZ. Vladimir Plahotniuc, ușor teatral, calcă în picioare, terfelește, elimină din preajma sa omul care-i greșește. „De nimeni nu depind”

EXCLUSIV EVZ. Vladimir Plahotniuc, ușor teatral, calcă în picioare, terfelește, elimină din preajma sa omul care-i greșește. „De nimeni nu depind” Recomandat

25 Aprilie 2016 - 

Vladimir Plahotniuc , cunoscut mai mult ca Vlad Plahotniuc, este politician și om de afaceri  din Republica Moldova,prim-vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova între 30 decembrie 2010 și 15 februarie 2013 și fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în două termene: decembrie 2010 – octombrie 2013 și decembrie 2014 – 30 iulie 2015. Este unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din Republica Moldova.
VLADIMIR PLAHOTNIUC  - Data nașterii 01 ianuarie 1966

Se simte foarte bine acolo unde există totul îmbinat perfect: şi muncă, şi voie bună, şi prietenie- cifra destinului 6 din 2 și 4. Contează, întotdeauna au contat, părerile celor cărora le-a fost loial. Lucrează cu plăcere într-o echipă. Îi place să-și facă griji pentru ceilalți și va oferi sfaturi cu plăcere. Acesta este parteneriatul ideal în viziunea sa: colaborăm, lucrăm, suntem prieteni, colegi, parteneri, dar dacă e ceva, atenţie la mine, comanda e a mea.

Pentru un afront adus dă înapoi cu dobândă
Miroase tot şi simte când cineva este altfel decât cinstit. Când l-a simţit, sărmanul e terfelit, călcat în picioare, muştruluit, a ieşit din echipa sa. Mai e ceva! Nu poate lucra altcumva decât cu oamenii pe care îi alege el. Amici îşi poate face mulţi, căci 2 din destin despre asta povesteşte, dar cifra 6 alege, păstrează prieteni doar câţiva, pe care-i va avea o viaţă întreagă. Prin felul lui de-a fi are o răbdare alarmantă, nu uită niciodată un afront adus şi poate aştepta o viaţă întreagă să-ţi dea cu dobândă înapoi ceea ce i-ai spus sau i-ai făcut, i-ai provocat, cu sau fără voia ta. Este făcut pentru a se remarca. Diplomaţia sa este atât de mare încât rezistă de-l pui la încercarea de a asculta mai multe puncte de vedere, pentru a putea acţiona, ulterior, doar cum el va vrea, fără mustrări de conştiinţă. Şi-a făcut datoria. Nu simte nevoia să se împăuneze şi-i place să facă provizii de orice fel. E muncitor, loial și responsabil, implicat și serios. E ferm, e hotărât, îi va plăcea să muncească pentru a vedea rezultatele muncii sale, nu odată, ci acum. Rar se va întâmpla să piardă toţi banii sau să-i dea pe te miri ce prostii. Veşnic ocupat, dacă nu are de lucru oricum va avea, se pricepe să-şi facă. Nu va risca. Mereu va şti exact unde se află, care-i poziţia sa şi va acţiona doar după ce se va asigura că şansele de reuşită-s mari.

Este greu de bănuit ce va face sau spune în secunda următoare
Se poate întâmpla să se teamă de tot ce e nou. Asta înseamnă că nu vrea să iasă din colivie pentru a încerca şi altceva. Nu se va teme de efort nicicând, va îndura oricât pentru a obţine de la viaţă ceea ce el va vrea. Bun profesor, un pedagog desăvârşit se bagă-n tot şi-n toate, îşi face griji pentru probleme mici care adesea suferă amânare şi importanţă mare n-au.
„De nimeni nu depind”, pare a fi expresia care îi place şi-l caracterizează. Ca şi aroganţa din privire, din gesturi ce răzbat adeseori. E adevărat că are energie pentru zece luaţi odată şi dacă va iniţia ceva cu siguranţă nu va semăna cu nimic, va purta marca sa. De vă iubiţi, nu-i daţi sfaturi. Puteţi încerca însă să-l îndulciţi şi să-i spuneţi, să-i povestiţi ce bucurii ori necazuri aveţi. Deşi de gheaţă pare că e emotiv şi poate trece lesne la o stare la alta fără a da de veste, dintr-o extremă în cealaltă. E chiar periculos, este greu de bănuit ce va face sau spune în secunda următoare- cifra zilei de naștere 1.
Își dorește să poată fi mai diplomat, mai înțelegător și mai sensibil când vine vorba despre problemele celorlalți- cifra vocalelor 2.
Este perceput ca fiind încăpățânat, enigmatic, misterios, bun cunoscător al naturii umane- cifra consoanelor 7.

De unul singur nu poate, are nevoie de partener
Comportamentul îi este generos, ușor teatral- cifra numelui complet 9.
Pentru a duce până la capăt un proiect are nevoie de un partener. De unul singur nu poate, îi este dificil- lipsește cifra 5 din numerograma zilei de naștere și linia hotărârii 159 este incompletă.
Singurătatea este o problemă pentru el, nu o dorește, îl sperie- lipsește cifra 7 din numerograma zilei sale de naștere.
Nu este un norocos. Tot ceea ce a realizat este rodul muncii asidue, a unei discipline riguroase, a unei organizări impecabile- lipsește cifra 3 din profilul său numerologic.
Deși este un bun partener, preferă ca deciziile să-i aparțină. Când musai este a urma îndemnurile altora îl doare, suferă, scrâșnește din dinți, îl deranjează autoritatea celorlalți asupra sa- cifra de tensiune 1.
Când are necazuri aplică duhul blândeții. Brusc devine mai înțelegător, mai cumsecade- caracteristica ascunsă 9.
Se află într-o perioadă cu vibrație 1 (de la 30 ani și până la 57 ani-  anul acesta a împlinit 50 ani), când are șansa de a prelua comanda, de a se afirma. Provocarea acestei perioade este tot 1, adică este obligat să țină cont și de opiniile altcuiva, este o provocare dificilă pentru el.

Va pierde din popularitate
Anul 2016 are pentru Vladimir Plahotniuc o vibrație 2. Are parte de zile bune care alternează supărător cu acele zile grele, dramatice. Are prieteni care îl apără, se poate baza pe organizațiile care îl sprijină. Luni dificile pentru el în acest an sunt februarie, martie, mai, iulie și decembrie. În aprilie își asumă responsabilitatea faptelor sale- vibrație 6.
De remarcat faptul că nu este tocmai priceput la a imagina scenarii- cifra 5, a adaptabilității, a capacității de a deveni ceea ce trebuie la momentul potrivit, lipsește cu desăvârșire din profilul său numerologic. Asta înseamnă că ori de câte ori va încerca să rostească neadevăruri rezultatul va fi dezastruos. Ceilalți vor înțelege că nu este sincer și va pierde din popularitate.
Zile dificile în luna aprilie vor fi: 21, 28, 26  și 30 aprilie. 

2 comentarii

  • Link la comentariu COSMINA Joi, 28 Aprilie 2016 20:41 postat de COSMINA

    E muncitor, loial și responsabil, implicat și serios. E ferm, e hotărât, îi va plăcea să muncească pentru a vedea rezultatele muncii sale, nu odată, ci acum- AM EXTRAS DIN ARTICOL. DE UNDE REISE CA ESTE PONEGRIT? CRED CA AI PROBLEME MARI! AI CITIT ARTICOLUL SAU AI SCRIS CA SA TE AFLI IN TREABA?

  • Link la comentariu Cristina Voinovan Marți, 26 Aprilie 2016 11:22 postat de Cristina Voinovan

    Lasati-l odata in pace pe acest om. El ajuta, sustine, iar voi fiind platiti, incercati sa-l prezentati altfel decit cum este. Nimeni din Moldova nu a ajutat atitea familii precum acest om. El merita laudat,dar nu ponegrit cum faceti voi lasilor.

Lasă un comentariu