Evenimentul zilei

Vi11222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire România
21 Noi 2019
by  - 
Publicat în România

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan a fost ales joi vicepreşedinte al Partidului Popular European (PPE) în cadrul congresului formaţiunii politice paneuropene de la Zagreb, informează surse din cadrul PPE, relatează Agerpres.

20 Noi 2019
Publicat în România

Context în care are programate întrevederi cu mai mulţi şefi de guverne şi înalţi oficiali ai Uniunii Europene.

18 Noi 2019
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea pentru modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011 care se referă la reducerea numărului de ore din învăţământ.

18 Noi 2019
Publicat în România

Demiterea Guvernului condus de Maia Sandu a fost provocată de frica președintelui Igor Dodon, precum și a celor din PD de un procuror independent care ar putea investiga marile scheme de corupție din ultimii ani, consideră deputatul român Matei Dobrovie.

17 Noi 2019
Publicat în România

Bogdan Niculescu Duvăz, fost ministru al Tineretului şi Sportului a murit , la vârsta de 70 de ani.

16 Noi 2019
Publicat în România

Oameni cu suflet mare și membri ai Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi (AMVVD) au donat AJUTOARE pentru copii şi mame maltratate de la Aşezământul Social „Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavriil” și urmează a ajunge încă o dată la cei care îi așteaptă, cu nerăbdare, de fiecare dată. Eroi ai țării de peste Prut și alți câtiva oameni vor ajunge mâine la locul unde, pentru câteva clipe, uiti de necazuri și probleme și-ți încarci inima de bucurie și liniște.

16 Noi 2019
Publicat în România

Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, a fost ales, vineri, membru în Consiliul de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie (ACER), a anunţat ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

16 Noi 2019
Publicat în România

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor pentru Președintele României din data de 24 noiembrie 2019 a început oficial și urmează să se încheie sâmbătă, 23 noiembrie.

15 Noi 2019
by  - 
Publicat în România

Tinerii din țările Uniunii Europene se pot înscrie, din această lună, pentru a participa la o excursie gratuită într-una sau mai multe țări europene. Înscrierile urmează să încheie în 28 noiembrie.

14 Noi 2019
Publicat în România

Adina Vălean, propunerea României pentru postul de Comisar european, a fost validată astăzi de Comisia de transporturi a Parlamentului European.

13 Noi 2019
by  - 
Publicat în România

Calitatea vieții a scăzut în România, potrivit unui studiu recent. Cauzele sunt cunoscute: lipsa investițiilor în sistemul de sănătate și în sistemul de educație. În continuare există sate unde copiii merg pe jos kilometri întregi și ajung la o școală unde nu au toaletă.

13 Noi 2019
by  - 
Publicat în România

Ministrul Afacerilor Interne al României, Marcel Vela, a afirmat că dosarul privind intervenţia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat în această săptămână, relatează Agerpres.

12 Noi 2019
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că demersul iniţiat de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) de înlăturare a Guvernului Maia Sandu, într-un moment "esenţial" pentru reforma Justiţiei, este îndreptat împotriva intereselor pe termen mediu şi lung ale ţării vecine şi ale cetăţenilor săi.

Pagina 1 din 50