Evenimentul zilei

Mie04252018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă
04 Apr 2018
Publicat în Medicina alternativa

Leuşteanul, planta minune a primăverii, este folosit în alimentaţie, la prepararea diferitelor mâncăruri, dar are şi proprietăţi curative. Cu o aromă şi un parfum absolut deosebite, leuşteanul este folosit pentru a da gust diferitelor feluri de mâncare, dar are şi proprietăţi curative. 

28 Mar 2018
Publicat în Medicina alternativa

Un redutabil produs apicol - lăptişorul de matcă - are puterea de a ameliora o serie de afecţiuni des întâlnite, fiind considerat un elixir al tinereţii şi un super-aliment. Lăptișorul de matcă este un remediu universal care oferă o varietate de beneficii pentru sănătate, efectele sale benefice fiind recunoscute încă din antichitate. Este recomandat atât copiilor, cât şi aduților și vârstnicilor, pentru prevenirea sau ameliorarea diferitelor afecțiuni, dar şi în tratarea unor boli grave.

14 Feb 2018
Publicat în Medicina alternativa

Şosetele înmuiate în oţel cu apă “scot” răceala din corp, bicarbonatul folosit în bucătărie este bun şi contra candidozei sau pentru a scăpa de durerile de gât, iar ceaiul de mentă tratează diareea, cartofii rași sunt buni pentru dureri de cap, roșu în gât sau scăderea febrei.

10 Feb 2018
Publicat în Medicina alternativa

Terapia Bowen este o tehnică neinvazivă de tratare a problemelor organice, musculo-scheletale, neurologice sau mintale.

10 Feb 2018
Publicat în Medicina alternativa

Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme renale, indiferent că este vorba de nisip, pietre la nivelul rinichilor sau chiar al vezicii biliare. Aceste probleme pot fi evitate folosind o simplă plantă.

05 Feb 2018
Publicat în Medicina alternativa

Cercetătorii de la Universitatea Northumbria au descoperit că persoanele care stau într-o cameră unde miroase a rozmarin și-ar putea îmbunătăți memoria cu 15%. Studiul a vizat persoanele în vârstă, potrivit Huffington Post

17 Ian 2018
Publicat în Medicina alternativa

Oamenii de știință explică ce efecte are asupra organismului lipsa activităţii sexuale. Sexul are o multitudine de beneficii, însă, ce se întâmplă în organism dacă nu faci sex o perioadă de timp?

30 Dec 2017
Publicat în Medicina alternativa

O jumătate de linguriţă de scorţişoară pe zi poate face minuni pentru sănătate și menține creierul în formă. 

29 Dec 2017
Publicat în Medicina alternativa

Este vorba de un condiment foarte popular, folosit la multe feluri de mâncare, pentru gust și extra savoare.

11 Dec 2017
Publicat în Medicina alternativa

Alcoolul consumat în cantităţi moderate are efecte benefice asupra organismului. Iar ţuica, băutura noastră naţională, este la îndemâna celor mai mulţi dintre noi.

20 Noi 2017
Publicat în Medicina alternativa

Numeroase persoane suferă de durere cronică la nivelul musculaturii, al articulațiilor sau al unui organ intern. Această problemă provoacă multă suferință. Drept consecință, pacienții sunt obligați să ia medicamente care nu sunt mereu eficiente și pot avea efecte adverse. Următoarea supă combină beneficiile mai multor alimente cu proprietăți analgezice și antiinflamatoare, putând ameliora durerea cronică în mod natural. 

20 Noi 2017
Publicat în Medicina alternativa

Femeile ajung la un moment în viața lor când se confruntă cu simptomele menopauzei (de la bufeuri la transpirația nocturnă), care sunt neplăcute și creează disconfort. Deși aceste simptome sunt în general aceleași, felul în care afectează propriu-zis corpul diferă de la femeie la femeie. Unele femei le resimt intens, altele au parte de stări mai ușor suportabile, pe când câteva, mai norocoase, nu prezintă nici unul dintre aceste semne.

18 Noi 2017
Publicat în Medicina alternativa

Aceste flori sunt admirate nu doar pentru frumuseţea şi parfumul lor, ci şi pentru calităţile terapeutice incredibile. Vezi mai jos ce putere şi ce influenţă au acestea asupra sănătăţii noastre.

14 Noi 2017
Publicat în Medicina alternativa

Persoanele care consumă în mod regulat o varietate de fructe cu coajă lemnoasă, precum nucile, ar avea un risc mai mic de apariție a afecțiunilor cardiovasculare în comparație cu cele care mănâncă rar sau niciodată astfel de alimente, potrivit unui studiu publicat luni în jurnalul ''American College of Cardiology'', informează AFP.

Pagina 1 din 12