Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă EVZ România TELENOVELĂ CU SFÂRȘIT TRAGIC. S-a împușcat în cap după ce a transmis un MESAJ DE ADIO iubitei

TELENOVELĂ CU SFÂRȘIT TRAGIC. S-a împușcat în cap după ce a transmis un MESAJ DE ADIO iubitei

27 Iulie 2014 - 

Un incident dramatic aproape că i-a adus sfârșitul unui agent de poliție de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Fetești (TF), România. Sorin Alexandru Guțiu are 42 de ani și, în urma unei dispute cu o iubita lui, și-a tras un glonte în cap. Ca urmare a gestului necugetat, el se zbate între viață și moarte pe un pat al Spitalului de Urgență „Floreasca”, din București.

Agentul șef Sorin Alexandru Guțiu este adjunctul șefului de la Postul TF Fetești. Duminică dimineața el a intrat în tură, în jurul orei 8.00. Inainte de ora 10.00 după circa două ore, când supraveghea zona UniferTrans din triajul CFR Feteşti, după o dispută avută cu iubita, Mihaela, i-a transmis un mesaj de adio. Cea care a anunțat Poliția despre incident a fost Mihaela, casieră de la Gara din Slobozia, județul Ialomița. Femeia a primit mesajul, cu puțin timp înainte, chiar de la agentul de poliție:„Te iubesc. Adio, viața mea!”. Imediat ea a sunat la 112 și le-a transmis polițiștilor că se teme ca agentul să nu facă vreun gest necugetat.  iar polițiștii din Slobozia au luat legătura cu șeful agentului. Șeful său l-a descoperit de în mașina de serviciu, cu o plagă împușcată în zona capului. Agentul a încercat să se sinucidă, împuşcându-se în cap cu arma din dotare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Daniela Salaoru, a precizat că incidentul a avut loc în jurul orei 10:00, poliţistul fiind găsit inconştient în maşina de serviciu de către superiorul său. „Poliţistul a fost găsit de către şeful lui în stare de inconştienţă şi prezentând o plagă împuşcată în zona capului, în autospeciala de serviciu. Am solicitat intervenţia ambulanţei, s-a constatat că acesta prezintă semne vitale şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti”, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că poliţistul a fost evaluat psihologic în luna mai şi nu au fost constate probleme de această natură. Poliţistul lucrează de 19 ani în cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Feteşti.

Starea agentului șef Sorin Alexandru G. este foarte gravă. Acesta se află în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, medicii urmând să decidă asupra efectuării unor intervenţii chirurgicale.

 

Lasă un comentariu