Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie
24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

O declaratie de dragoste, dincolo de cee doua cuvinte, “te iubesc”, poate fi facuta de catre cel de langa noi prin alte moduri. Asta pentru ca uneori barbatilor le poate fi mai greu sa se deschida. Iata insa care sunt gesturile care il dau de gol, ca este indragostit lulea de tine:

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Exista o serie de lucruri pe care barbatii nu si-ar dori sub niciun chip sa le auda din gura femeilor. Asta chiar daca se spune despre ei ca sunt sexul tare si, in principiu, ar cam trebui sa poata infrunta realitatea. Tocmai de aceea am realizat o lista scurta de lucruri pe care ar fi bine sa te abtii sa i le spui iubitului tau daca vrei sa aveti o relatie frumoasa si armonioasa.

11 Iun 2017
Publicat în Psihologie

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chişinău, James Pettit, se arată nedumerit că, în pofida eforturilor ţării sale, dar şi ale Uniunii Europene, de a sprijini financiar Republica Moldova, mai mult de jumătate dintre moldoveni se declară pro-ruşi.

07 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Mă iubeşte, nu mă mai iubeşte. Nu este cazul să recurgi la vechiul joc cu petale de trandafir ca să afli dacă partenerul tău mai simte ceva pentru tine. Iată câteva “simptome” care îţi vor spune clar…

06 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Fiecare dintre noi avem un suflet pereche, o jumatate perfecta care ne completeaza si care ne ajuta sa fim mai buni. Nu e usor sa il gasesti. Uneori e langa tine si iti dai seama abia dupa ani buni. Poate daca ai sti in ce zodie este nascut ti-ar fi mai usor.

05 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Semnele de Pământ – Taur, Fecioara și Capricorn sunt cunoscute ca fiind zodiile cele mai cerebrale, care trăiesc cel mai bine în armonie cu lumea și cele care se folosesc de toate lucrurile pe care le oferă viața.

Sunt răbdători

În ciuda faptului că sunt considerate zodii reci, Taurul, Fecioara și Capricornul, zodii de pământ sunt, de fapt, sunt semne răbdătoare. Ei așteaptă mereu oamenii potriviți să intre în viața lor.

Iubesc să fie răsfățați

Zodiile de pământ iubesc să fie răsfățate cu mâncare, cadouri sau bilete la spa. Iubesc luxul!

Sunt zodii practice!

Semnele de pământ se bazează pe toate cele cinci simțuri pentru a înțelege lumea. Dacă nu văd, nu aud, nu pot mirosi, gusta sau atinge consideră că trăiesc cu capul în nori.

Iubesc programul și programările

Listele sunt preferatele zodiilor de pământ. Iubesc să bifeze lucruri de pe listă, se simt mai liniștite.

Le plac detaliile

Deși sunt privite ca cele mai critice zodii, e doar din cauza faptului că țin la detalii. Cu un asemenea ochi format pentru detalii, e cam greu să nu observi defectele, potrivit unica.ro.

Comunică excelent

Taurii, Fecioarele și Capricornii iubesc să vorbească, dar să și asculte.

Acționează repede!

Firi realiste, semnele de pământ vor fi gata mereu să acționeze atunci când situația o cere. Această calitate le face mai productive, să ia decizii rapide și viabile.

Sunt firi analitice

Aceste zodii pun mereu la îndoială propriile convingeri și idei. La ei este viața este un continuu proces de auto-examinare și de aceea uneori pot părea triști și pesimiști.

Sunt lideri buni

Ei muncesc mult, dar și știu să împartă și taskurile altora, ceea ce îi face șefi foarte buni.

Ambiția îi caracterizează

Nu sunt niciodată satisfăcuți de viața lor. Vor întotdeauna mai mult și mai bine. Muncesc mult pentru a-și atinge scopurile.

Preferă calitatea, nu cantitatea

Deoarece iubesc luxul, vor prefera calitatea și nu cantitatea. O rochie scumpă decât zece rochii ieftine și o relație puternică decât 10 relații slabe.

Sunt prudenți

Frazele lor preferate sunt  “Nu ar trebui”, “Mai bine nu” sau “Să luăm lucrurile mai încet”. Regulile și disciplina îi feresc de rele.

03 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Credeai ca ii poti citi de la o posta, dar nu e deloc asa. Nativii Pesti sunt firi complexe, cu calitati si, evident, cu defecte. Cand ai impresia ca stii totul despre ei, ti se dezvaluie noi si noi infatisari ale lor pe care nici nu le-ai fi banuit.

03 Iun 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Persoanele din zodia Capricorn sunt adesea catalogate drept reci, dure. In realitate, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Acesti nativi sunt oameni buni si sufletisti, foarte harnici si foarte determinati in tot ceea ce intreprind. Iti vom dezvalui in continuare motivele pe care le ai sa ii iubesti din tot sufletul.

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Un studiu realizat de Vapourites.com a reunit recent 846 de femei şi 827 de bărbaţi, iar fiecare participant a dezvăluit obiceiurile care îl deranjeză la sexul opus, potrivit Gandul.info.

12 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Vă aflați în căutarea unui mijloc de relaxare rapid, însă nu vreți să investiți prea mult timp în acest proces? Tehnologia vă sare în ajutor. Site-ul ehealth.com a întocmit un top al aplicațiilor care vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea mentală și să scăpați de stresul acumulat pe timpul zilei.

11 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Auzim adesea ca jumatate dintre cupluri divorteaza, insa numerele reale nu sunt atat de drastice. In realitate, o treime din cuplurile casatorite ajung la divort.

10 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Îmbrăţişările nu sunt toate la fel, şi fiecare mod în care o facem spune ceva despre noi. Fie că ne uităm direct în ochii partenerului sau îl luam de după gât, această apropiere scoate la iveală o latură ascunsă a noastră.

10 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Dacă unii nativi schimbă partenerii de viaţă mai ceva ca pe haine, alţii sunt atât de loiali şi idealişti încât nu ar concepe viaţa fără persoana de care s au îndrăgostit.

10 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Semn de pământ, capricornul se remarcă prin determinare şi disciplină. Iată ce ne mai place la nativii acestei zodii:

Pagina 1 din 20