Evenimentul zilei

Dum01192020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Între noi, femeile. Ai fost singură mult timp? Iată adevărul pe care îl știi despre…

Între noi, femeile. Ai fost singură mult timp? Iată adevărul pe care îl știi despre…

02 Iulie 2018 - 

Ai fost singură mult timp? Nu îți face griji, vei deveni cea mai fericită!!!

Te-ai săturat de singurătate și nu înțelegi cât va mai dura, parcă ai vrea să ai și tu alături un suflet cu care să împarți toate bunele și toate relele vieții, parcă ai trece mai ușor prin ele. Cercetătorii sunt de părere că acesta nu este tocmai un aspect negativ al vieții, căci femeile care au stat singure mult timp vor ajunge să fie cele mai fericite. Iată și de ce!

1. Apreciezi mai mult timpul petrecut în compania ta

Oricât de multe probleme ai avut, ai reușit să treci singură peste ele, luându-și propriile decizii. Pentru a te simți confortabil, nu ai avut nevoie de prezența niciunui bărbat și dacă ai ieșit suferind dintr-o relație, acest lucru te-a făcut mai puternică.

2. Ești independentă

Independența, în cazul tău, se aplică în toate domeniile în care activezi, căci îți poți purta singură de grijă, îți asiguri masa de una singură și nu îți cere nimeni socoteală unde pleci sau pe ce îți cheltui banii.

3. Știi să câștigi succesul

Când începi un capitol nou, îți fixezi foarte bine țelurile și știi exact ce cale să urmezi pentru a le îndeplini.

4. Te simți bine de una singură

Vei intra într-o relație doar dacă bărbatul respectiv reprezintă o sursă de inspirație pentru tine, te va ajuta să îți realizezi scopurile și nu va deveni un obstacol în calea dorințelor tale.

5. Nu mori de singurătate

Pentru tine, căsătoria nu este scopul principal al vieții, căci ești conștientă că un mariaj nu îți garantează fericirea, astfel nu ai să îți conduci viața după stereotipii, scrie secretele.com.

 

Lasă un comentariu