Evenimentul zilei

Sam06242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special
24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Cui îi place să se urce într-o mașină încinsă de soare? Nimănui. Tocmai de aceea, auto-bild.ro vă recomandă trei trucuri eficiente pentru a răci cu rapiditate mașina bătută ore în șir de soare.

24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

O femeie din China și-a surprins soțul în pat cu amanta.

23 Iun 2017
Publicat în Monden

Pamela Anderson, în vârstă de 49 de ani, a fost surprinsă la o cină romantică alături de fotbalistul francez, cu origini magrebiene, Adil Rami (31 de ani). Deşi se părea că aceasta are o relaţie tot mai apropiată cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, presa franceză notează că Pamela Anderson şi Adil Rami îşi petrec această perioada la Nisa.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Aleks Hay, care în 2007 a câștigat dreptul de a deveni prima femeie gondolier din Veneția, a cerut să fie considerată bărbat. Hay a postat anunțul pe pagina sa de Facebook la 21 iunie, după care și-a confirmat poziția în cadrul unui interviu radiofonic, informează Associated Press. 

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Vladimir Putin a depus, joi, o coroană de flori la Monumentul soldatului necunoscut din Moscova.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Special

Centrul comercial din Las Vegas, cu o suprafață de șapte mii m. p., care aparține fostului patron al pieței Cherkizovsky din Rusia, fondatorul grupului AST, omul de afaceri Telman Ismailov, a fost arestat la cererea Băncii din Moscova. Datoria businessmanului față de instituția bancară este de 19 miliarde ruble. 

22 Iun 2017
Publicat în Media

Un ceas Cartier oferit cadou lui Jackie Kennedy, însoțit de un desen realizat pentru respectiva ocazie de faimoasa Primă Doamnă, a fost vândut la licitație la New York, pentru suma de 379.500 de dolari, cu mult peste estimări, a informat casa Christie's, organizatoarea licitației, citată de AFP.

22 Iun 2017
Publicat în Monden

Familia starletei Kim Kardashian și a rapperului Kanye West ar putea în curând să se mărească, a anunțat presa americană miercuri, potrivit căreia celebrul cuplu a angajat o mamă-surogat pentru a naște al treilea copil al lor, după ce medicii au sfătuit-o pe vedeta de reality-show să evite o nouă sarcină, care ar fi prezentat un risc prea mare pentru starea ei de sănătate, informează Reuters.

22 Iun 2017
Publicat în Viata

Majoritatea persoanelor căsătorite aleg să se separe de partenerii lor de viață în preajma vârstei de 40-44 de ani, conform rezultatelor prezentate de realizatorii unui studiu pe tema divorțurilor desfășurat în Anglia și Țara Galilor, citat de Xinhua.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Canadianul Ashton Phillips a postat un filmuleț pe Internet și a povestit pe rețelele de socializare o istorie haioasă, care s-a întâmplat recent, când acesta a ieșit cu barca în larg la pescuit. 

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Un anunţ matrimonial din secolul al XIX-lea a devenit viral în mediul online. Un tânăr de 18 ani îşi căuta soţie în 1865, iar acum anunţul său face vâlvă pe internet.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

În grădina zooligică din orașul chinez Sinsianga, un urs brun a slăbit enorm și vizitatorii își fac griji pentru sănătatea lui, anunță Daily Mail. 

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Solstițiu de vară are loc în fiecare an pe 21 iunie și marchează începutul verii astronomice. Încă din Antichitate, se credea că cea mai lungă zi din an are darul de a materializa dorințe sau aspirații aparent imposibile.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Monden

Moștenitoarea imperiului Swarovski, Viktoria, de 23 de ani, s-a căsătorit și a purtat o rochie de mireasă de 700 mii lire sterline, adică cca 902 mii dolari, anunță Daily Mail.

Pagina 1 din 155