Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Un OZN, descoperit pe fresca unei biserici din România | FOTO

Un OZN, descoperit pe fresca unei biserici din România | FOTO

20 Iunie 2014 - 

Într-o biserică transilvăneană ar fi fost descoperit un OZN, potrivit unei organizaţii din Israel care se ocupă de cercetare în domeniul fenomenelor extraterestre. 

Cercetătorii Gilli Schechter siHannan Sabat, din cadrul Organizatiei de Cercetare a Fenomenelor Extratereste şi a OZN-urilor din Israel (EURA) sunt de părere că obiectul străin Pământului a fost identificat într-o pictură murală. Aceştia au declarat că au primit o imagine a picturii pentru a o analiza. Obiectul a fost trimis de către o româncă pe nume Cătălina Borţa.

Ce este special la pictură?

Potrivit femeii, pictura se află la Biserica Mânăstirii din Sighişoara, locul naşterii lui Vlad Ţepeş, care a inspirat legenda lui DraculaCătălina Borţa a fotografiat pictura , iar în imagine se poate vedea un obiect iîn form de disc, care scoate fum şi planează deasupra unei cladiriiar sub fotografie este inscripţionat un mesaj în limba germană: "Israel, pune-ţi speranţa în Dumnezeu".

Mânăstirea a fost construită în secolul XIV-lea, însă a fost distrusă şi reconstruită în secolul al XVII-lea, astfel că nu se poate spune cu precizie de când există pictura.

Cercetătorii sunt de părere că ar fi fost realizată după 1523, dată la care Biblia a fost tradusă şi în limba germană.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu