Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special România Grupul basarabean Brio Sonores concerteză, ÎN PREMIERĂ, la Dej pentru un militar veteran

Grupul basarabean Brio Sonores concerteză, ÎN PREMIERĂ, la Dej pentru un militar veteran

15 Martie 2018 - 

Grupul basarabean BRIO SONORES, câștigătorii „Românii au talent", vor cânta în premieră la Dej, la Sala Sporturilor, sâmbătă 31 martie, de la ora 18:00. La conferința de presă de la Primăria Dej organizatorii au dezvăluit programul concertului și au mai spus că spectatoriii vor avea parte și de alte surprize. 

 Brio Sonores concertează în municipiul Dej, România, în premieră. Ei au acceptat fără ezitare provocarea lansată de organizatori chiar dacă programul lor, în ultima, perioadă este foarte încărcat. Tot în premieră este și faptul că ei au acceptat să cânte pentru ajutorul unui militar veteran. 

Amintim că, după o perioadă de absență în fața publicului românesc, băieții cu voci de aur tocmai s-au întors din România unde au avut un alt concert, dedicat zilei de 8 martie. 

Concertul caritabil organizat de ASOCIAȚIA MILITARILOR VETERANI ȘI VETERANILOR CU DIZABILITĂȚI „SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE, IZORÂTORUL DE MIR” (AMVVD) în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ și ASOCIAȚIA MEREU ÎMPREUNA, are ca scop strângerea de fonduri pentru două familii din Dej, care au rămas fără casă în urma incendiului din data de 26 Februarie 2018.

Biletele se pot procura de la Centrul Cultural „Arta", de luni până vineri între orele 08:00-16:00.

Lasă un comentariu