Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Cultură Panorama Filmul Spider-Man Far from Home domină afişele sălilor de cinema nord-americane

Filmul Spider-Man Far from Home domină afişele sălilor de cinema nord-americane

05 Iulie 2019 - 

"Spider-Man: Far from Home" ("Omul-păianjen: Departe de casă"), noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, domină în acest weekend afişele cinematografelor din SUA, potrivit site-ului de specialitate IMDb.

În "Omul-păianjen: Departe de casă", Tom Holland revine în rolul supereroului care, după evenimentele din ''Avengers: Endgame'', trebuie să acţioneze pentru a salva omenirea de noi ameninţări.
Noul episod extinde universul Spider-Man şi îl scoate pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens (New York), pentru a-l trimite în Europa, într-o vacanţă şcolară care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.
Departe de casă, Peter trebuie să-şi protejeze prietenii, să salveze lumea, să se ridice la înălţimea unei provocări căreia numai el îi poate face faţă şi să se împace cu destinul său de Spider-Man.
Filmul, în regia lui Jon Watts, îi mai are în distribuţie pe reputaţii actori Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaa şi Marisa Tomei.
O altă premieră este "Midsommar", care prezintă aventurile unui cuplu de suedezi întorşi în localitatea natală pentru a participa la un legendar festival estival. Ceea ce începea ca o excursie idilică se transformă rapid într-o competiţie bizară, condusă de un grup de admiratori ai unui cult păgân.
Filmul cu accente horror, în regia lui Ari Aster, îi are în distribuţie pe Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper şi Vilhelm Blomgren.
"Marianne & Leonard: Words of Love" este un documentar realizat de Nick Broomfield, care plonjează în intimitatea cuplului format din muzicianul american Leonard Cohen şi muza sa din Norvegia, Marianne Ihlen.
În anii '60, pe insula greacă Hydra, o tânără din Norvegia a întâlnit, pe când se afla la cumpărături, un artist canadian. "Vrei să vii cu noi?", a abordat-o artistul. Ochii lor s-au întâlnit şi aşa a început povestea de iubire dintre Leonard Cohen şi muza lui, căreia avea să-i dedice mai târziu cunoscutul său cântec "So Long, Marianne".
O altă premieră este "Phil", o comedie neagră în care Greg Kinnear, interpretul personajului principal, îşi face debutul şi în calitate de regizor. Filmul prezintă viaţa unui dentist care se confruntă cu criza a vârstei mijlocii şi este afectat de depresie. Când încearcă să descopere de ce unul dintre pacienţii săi, ce părea să se bucure de viaţă, decide să se sinucidă, viaţa lui devine o succesiune de aventuri tragi-comice.
Alături de Greg Kinnear, din distribuţie mai fac parte actorii: Eoin Bates, April Cameron şi Megan Charpentier.

Lasă un comentariu