Evenimentul zilei

Ma07172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
17 Iul 2018
Publicat în Media

Parlamentul din Israel a adoptat luni noapte o lege care permite Ministerului Educaţiei să le interzică reprezentanţilor organizaţiilor neguvernamentale care ''acţionează pentru a face rău soldaţilor israelieni'' să mai intre în şcoli şi să vorbească cu elevii, relatează agenţiile dpa şi Reuters.

17 Iul 2018
Publicat în Media

Cei patru protestatari din grupul Pussy Riot, care au pătruns duminică pe stadionul Lujniki din capitala Rusiei în timpul finalei Cupei Mondiale dintre Franţa şi Croaţia, purtând haine asemănătoare uniformelor de poliţie, au fost condamnaţi la 15 zile de închisoare de un tribunal din Moscova, potrivit Reuters.

17 Iul 2018
Publicat în Media

În urma unei analize a datelor de zbor de la avion, compania aeriană Damojh, cunoscută şi ca Global Air, a concluzionat că echipajul a pilotat aeronava "într-un unghi foarte abrupt de urcare" la decolare, ducând la o capacitate de ridicare redusă, ceea ce a cauzat prăbuşirea.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Ambarcaţiunea a fost interceptată la câţiva kilometri depărtare de ţărmul insulei Lefkada duminică seara, după ce unul dintre migranţi a reuşit să trimită un semnal de urgenţă, potrivit pazei de coastă.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Japonia se sufoca luni sub o căldură extremă, iar canicula a afectat operaţiunile de curăţare din vestul arhipelagului, la o săptămână după inundaţiile şi alunecările de teren devastatoare soldate cu 219 morţi, relatează AFP.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Cei 450 de migranţi care se aflau la bordul a două nave militare în apele italiene au fost toţi debarcaţi începând de duminică, a declarat luni primarul din Pozzallo, oraşul sicilian unde au fost debarcaţi migranţii, relatează AFP.

16 Iul 2018
Publicat în Media

Preşedintele american Donald Trump a atribuit luni relaţiile proaste dintre Washington şi Moscova "vânătorii de vrăjitoare" conduse, în opinia sa, de FBI, care anchetează amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, transmite AFP.

14 Iul 2018
Publicat în Media

De când face parte din familia regală, de pe 19 mai 2018, Meghan Markle are un program încărcat, prezența ei fiind obligatorie sau de dorit la multe dintre evenimentele de seamă, printre care la evenimentul hipic de tradiție în Regatul Unit, Royal Ascot, o nuntă în familie și turneul în străinătate la care participă alături de Prințul Harry.

14 Iul 2018
Publicat în Media

Cei doisprezece băieți thailandezi care au fost salvați după 17 zile petrecute într-o peșteră, în urma unei operațiuni de salvare dramatică, au făcut primele declarații într-un clip video transmis de autorități presei.

14 Iul 2018
Publicat în Media

Şeful comunităţii de informaţii americane, Dan Coats, a avertizat că ameninţarea unui atac cibernetic devastator împotriva infrastructurii vitale a SUA este tot mai serioasă, transmite Reuters.

14 Iul 2018
Publicat în Media

Un zbor Ryanair de la Dublin spre oraşul croat Zadar a fost deviat către aeroportul Frankfurt-Hahn din Germania, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane, citat de dpa.

13 Iul 2018
Publicat în Media

Ministerul argentinian de Externe a transmis  o solicitare similară şi Chinei, unde Velayati era aşteptat vineri împreună cu preşedintele Hassan Rouhani, după încheierea vizitei în Rusia.

13 Iul 2018
Publicat în Media

Numărul de imigranţi primiţi în Australia este la cel mai scăzut nivel din ultimii zece ani, rezultat al unei politici draconice în domeniul imigraţiei, care a făcut ca doar cei mai buni candidaţi să fie acceptaţi, şi-a exprimat mulţumirea, vineri, guvernul australian.

13 Iul 2018
Publicat în Media

Cel puţin 28 de civili au fost ucişi într-un raid aerian împotriva uneia dintre ultimele redute ale grupării jihadiste Stat Islamic (SI) în estul Siriei, a anunţat vineri organizaţia non-guvernamentală Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), cu sediul la Londra, informează AFP.

Pagina 1 din 26