Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
22 Iun 2017
Publicat în Media

Un ceas Cartier oferit cadou lui Jackie Kennedy, însoțit de un desen realizat pentru respectiva ocazie de faimoasa Primă Doamnă, a fost vândut la licitație la New York, pentru suma de 379.500 de dolari, cu mult peste estimări, a informat casa Christie's, organizatoarea licitației, citată de AFP.

21 Iun 2017
Publicat în Media

Curtea Constituţională a Germaniei, cu sediul la Karlsruhe, a respins marţi o tentativă a partidului Verzii, de opoziţie, de a forţa un vot parlamentar cu privire la legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex înaintea alegerilor federale din septembrie, transmite DPA, conform agerpres.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Media

Organizația Deep Root Analytics, care a lucrat pentru Comitetul național al Partidului Republican din SUA, a lăsat în regim liber baza de date cu informații despre 198 milioane alegători americani. 

19 Iun 2017
Publicat în Media

Lumea tauromahiei și-a exprimat luni durerea față de tragica moarte a toreadorului spaniol Iván Fandińo, străpuns de coarnele taurului în timpul unei coride în Franța, prin zeci de mesaje pe rețelele de socializare și condoleanțe transmise familiei sale, relatează EFE.

16 Iun 2017
Publicat în Media

Un polițist britanic s-a înecat după ce s-a aruncat în marea agitată, după o ceartă cu iubita lui, scrie Mirror.

15 Iun 2017
Publicat în Media

Anita Pallenberg, actrița manechin, care a fost muza trupei Rolling Stones și partenera lui Brian Jones și apoi a lui Keith Richards, a murit la 73 de ani, relatează joi AFP.

14 Iun 2017
Publicat în Media

Parlamentul European le-a ridicat miercuri imunitatea lui Jean-Marie Le Pen şi unui alt eurodeputat al Frontului Naţional (extrema dreaptă franceză), la cererea justiţiei din Franţa, transmite Agerpres, citând AFP.

14 Iun 2017
Publicat în Media

Actrița australiană în vârstă de 49 de ani a mărturisit recent că furia reprimată în timpul filmării uneia dintre cele mai șocante scene de sex din istoria televiziunii a rămas vie mult timp după ce camerele de filmare s-au oprit. "Am mers la hotel și am aruncat cu o piatră în ușa de sticlă. În mod evident eram încă furioasă din cauza a ceea ce se întâmplase", a declarat Nicole Kidman, relatează Daily Mail în ediția sa online.

13 Iun 2017
Publicat în Media

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că i-a sugerat fostului preşedinte american Bill Clinton să ia în considerare posibilitatea ca Rusia să adere la NATO, într-un interviu acordat regizorului american Oliver Stone, The Putin Interviews, în patru episoade, care a început să fie difuzat luni seara de postul american de televiziune Showtime (grupul CBS), relatează agenţia de presă TASS, potrivit Agerpres.

12 Iun 2017
Publicat în Media

De peste șase decenii, cunoscutul interpret Alexandru Jula se află în inimile iubitorilor muzicii ușoare românești pentru vocea sa caldă, inconfundabilă, pentru farmecul și umorul lui extraordinar, pentru bonomia lui, dar mai ales pentru talentul șlefuit și șlagărele care au scris povestea excelenței sale în muzică.

12 Iun 2017
Publicat în Media

De duminică, 11 iunie, ucrainenii pot circula liber în Uniunea Europeană, cu excepţia Marii Britanii şi Irlandei, fără să aibă nevoie de vize. Condiția este să aibă pașapoarte biometrice.

11 Iun 2017
Publicat în Media

În Franţa are loc astăzi primul tur al alegerilor parlamentare, secţiile de votare s-au deschis la ora opt dimineaţă, informează Reuters. Sondajele de opinie au estimat că partidul Republica în Marş (LREM) al noului preşedinte, Emmanuel Macron, va avea, după turul doi din 18 iunie, o majoritate enormă pentru a guverna.  

09 Iun 2017
Publicat în Media

„Un bărbat înarmat cu un cuţit” a luat ostatici mai mulţi angajaţi ai unui centru pentru ocuparea forţei de muncă din Newcastle, în nord-estul Angliei, a anunţat vineri poliţia, transmite France Presse, potrivit agerpres.

07 Iun 2017
Publicat în Media

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că NATO a căutat în mod constant un inamic extern pentru a-şi justifica existenţa, a relatat miercuri agenţia de presă rusă RIA, citată de Xinhua, potrivit agerpres.

Pagina 1 din 13