Evenimentul zilei

Sam08192017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media
18 Aug 2017
Publicat în Media

Un britanic din Chelsea, suburbie a Londrei, care lucrează în domeniul imobiliar, a anunțat pe contul său de Instagram că își vinde bolidul de lux, un Porsche, cu doar 20 de lire sterline. „Afacerea” poate fi încheiată însă cu o sigură condiție, relatează The Independent.

12 Aug 2017
Publicat în Media

Uciderea animalelor de companie va fi pedepsită penal, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Justiției, propus pentru consultări publice. 

10 Aug 2017
Publicat în Media

Elvis Presley va rămâne pentru totdeauna în sufletul și mintea fanilor săi.  Orașul balnear german Bad Nauheim, în care a locuit la un moment dat Elvis Presley, plănuiește o comemorare impresionantă pentru regele rock 'n' roll-ului anul acesta, când la 16 august se împlinesc 40 de ani de la moartea artistului, informează miercuri DPA.

10 Aug 2017
Publicat în Media

Departamentul de Stat al SUA a expulzat doi diplomaţi ai ambasadei Havanei de la Washington după o serie de incidente inexplicabile din Cuba ce au generat simptome unor oficiali americani, inclusiv pierderi permanente ale capacităţii auditive, scrie The Guardian.  

07 Aug 2017
Publicat în Media

Igor Munteanu, Directorul IDIS „Viitorul”, spune că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, merge în contrasens cu agenda Guvernului în relația pe care o are cu vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin. Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, Igor Munteanu a remarcat că Igor Dodon face o figurație contrară curentului occidental și merge în vizită la Teheran, Iran, ţară sancționată de SUA pentru că ar susține terorismul internațional, transmite IPN.

31 Iul 2017
Publicat în Media

Doliu în cinematografia franceză. Una dintre cele mai iubite actrițe în rândul cinefililor, a murit la vârsta de 89 de ani.

15 Iul 2017
Publicat în Media

În timp ce România se pregăteşte să cumpere un sistem de rachete de 3,9 miliarde de dolari din SUA, Turcia face o mişcare de detaşate de aliaţii din NATO şi îşi negociază o achiziţie de 2,5 miliarde de dolari din Rusia.

15 Iul 2017
Publicat în Media

Doi adolescenţi americani de 17 ani, Allan Maman şi Cooper Weiss, au construit pe parcursul ultimelor luni un mic imperiu în domeniul jucăriilor antistres, care le-a adus deja câştiguri de sute de mii de dolari.

13 Iul 2017
Publicat în Media

Actorul Joe Pesci va lucra din nou alături de Robert De Niro, Al Pacino și Martin Scorcese în filmul "The Irishman", despre asasinarea lui Jimmy Hoffa, relatează miercuri agenția UPI.

12 Iul 2017
Publicat în Media

Guvernul american a decis să interzică agenţiilor federale să mai cumpere softuri de la compania rusă Kaspersky Labs, specializată în securitate informatică, acuzând societatea de legături cu serviciile secrete ruseşti, scrie AFP.

11 Iul 2017
Publicat în Media

Ajuns la 48 de ani, fostul mare atacant Gabriel Batistuta, a vorbit într-un interviu despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după ce şi-a încheiat carieră. 

06 Iul 2017
Publicat în Media

Nici nu poți exclama: „Mare e grădina Ta, Doamne!”, fiindcă ar suna ca o persiflare. Fiindcă nu asta e voia Domnului… 

04 Iul 2017
Publicat în Media

Austria intenţionează să desfăşoare trupe la frontieră cu Italia, dacă numărul migranţilor nu scade, a anunţat luni ministrul apărării, Hans Peter Doskozil, într-o declaraţie pentru versiunea online a ziarului vienez Krone, preluată de AFP.

03 Iul 2017
Publicat în Media

Donald Trump și Vladimir Putin au multe lucruri în comun: au (parcă) amândoi simțul umorului, sunt batjocoritori și aroganți în raport cu adversarii politici, ambii sunt putrezi de bogați (deși unul e cu averea la vedere, iar celălalt nu recunoaște că s-a îmbogățit enorm de când se află la putere… 

Pagina 1 din 14