Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Brio Sonores vor concerta pentru prima dată în Regatul Unit al Marii Britanii

Brio Sonores vor concerta pentru prima dată în Regatul Unit al Marii Britanii

16 Mai 2015 - 

Acum un an câștigau „Românii au talent” și viața lor, a celor șapte tineri de la Brio Sonores -  Valeriu Moruz, Mihai Gandraman, Dumitru Mâțu, Constantin Paladi, Ion Tucan, Veaceslav Timofti și Alexei Digore  - avea să se schimbe radical.

Fiind cunoscuți doar în Republica Moldova, după acest proiect muzical s-au făcut remarcați și peste hotare și au devenit mult mai solicitați atât la evenimente mondene, la petreceri private cât și la evenimentele de caritate, pe ambele maluri ale Prutului. Chiar dacă că au devenit vedete nimic nu i-a făcut să renunțe la genul de muzică care i-a consacrat, nici măcar ideea de a devni mai comerciali și au rămas tot la muzica bisericească, de unde susțin ei și, știm cu toții, că totul vine de la Dumnezeu. De fapt, ca să-mi întăresc cele zise mai sus, îi și puteți asculta în fiecare duminică la Mănăstirea „Sfântul Cneaz Vladimir” de la Horești.
Formația BRIO SONORES sunt cei care ne încântă mereu cu vocile lor dumnezeiești. Întrebați anterior într-un interviu ce proiecte au pe viitor, cei 7 soliști au răspuns că visul lor cel mare e să ajungă pe cele mai mari scene ale lumii. Și iată, acum,  dorința lor s-a împlinit!
Vor concerta pentru prima dată în Regatul Unit al Marii Britanii pentru o cauza nobilă, și anume strângerea de fonduri pentru Hospices of Hope – Casa Speranței, organizație de caritate care asigură servicii gratuite pacienților cu boli incurabile.
Chiar dacă sunt foarte solicitați, băieții nu renunță la actele de binefacere si chiar se implică și în toate concertele de caritate. În ultimele două luni, au apărut de 3 ori pe scena Filarmonicii Naționale cu piese îndrăgite precum ar fi „O sole mio”, „My way” și „We are the champions”, susținând un centru de plasament pentru copii aflați în dificultate din or. Strășeni și Proiectul „De la zero”, un proiect în care oameni celebri și simpli își povestesc cum au luat viața de la capăt în momente de răscruce din trecutul lor. Evenimentul a fost organizat pentru a-l susține pe Dumitru Rotaru, jurnalist radio care a dedicat 42 ani din viața sa radioului național, ajuns la vârsta de 82 de ani cu mari probleme de sănătate.


Formația Brio Sonores are acum ocazia să se facă văzută și auzită pe scena din Marea Britanie,  de a-și etala calitățile vocale, pentru care sunt comparați cu Il Divo, dar și dovada vie că vor să fie folositori tuturor oamenilor cu toată dragostea lor, cu mijloacele lor, prin evenimentele caritabile pe care le onorează cu bucurie   indiferent de loc, distanță.

Încă un trandafir s-a adăugat în buchetul anilor lui Constantin Paladi
Probabil în fiecare ani își va asocia ziua de naștere cu primul succes internațional pe care l-a obținut împreună cu formația Brio Sonores la ediția a IV a show-ului televizat „Românii au talent”. Dotat cu o voce fină și catifelată, indispensabilă pentru a completa celelate șase voci din trupă, Constantin Paladi, mereu cu zâmbetul pe față și cu dragostea în inimă, e sărbătoritul acestei zile. Nu există sărbătoare mai mare decât să-l vedem și să-l ascultăm alături de colegii lui și îi dorim la mulți ani sănătoși, la mulți ani superbi, la mulți ani creativi!

(Aceste rânduri le-am primit pe mail de la o admiratoare a formației Brio Sonores, Lina Mincev, care-i poartă în suflet și în gand și, s-a gândit să-i facă acestă surpriză lui „Costi”, noi fiindu-i complice.)

1 comentariu

  • Link la comentariu Lina Sâmbătă, 16 Mai 2015 01:36 postat de Lina

    La multi ani fericiti si binecuvintati, Constantin! Sa ramii mereu asa cum esti!

Lasă un comentariu