Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media UPDATE. Zile de neuitat pentru Brio Sonores! După ce au cucerit Londra au fost întâmpinați cu trandafiri la Aeroportul Chișinău // VIDEO și GALERIE FOTO

UPDATE. Zile de neuitat pentru Brio Sonores! După ce au cucerit Londra au fost întâmpinați cu trandafiri la Aeroportul Chișinău // VIDEO și GALERIE FOTO

22 Mai 2015 - 

După un drum lung, cei 7 soliști din formația Brio Sonores – Mihai Gandraman, Valeriu Moruz, Dumitru Mâțu, Constantin Paladi, Alexei Digore, Ion Tucan și Veaceslav Timofti -  au avut parte de o întâmpinare călduroasă ACASĂ ! Pășind pe pământ moldovenesc, la Aeroportul Chișinău, ei au fost așteptați de fani  cu trandafiri.

Media

UPDATE 2. Aseară cei 7 „magnifici” au ajuns acasă. Cu zâmbetul pe buze, cu tonusul ridicat, cu amintiri de neuitat, cu dorul de casă, de cei dragi, în suflet, cu oboseala fizică în corp dar, o oboseală plăcută, au ajuns la Chișinău. Distrați și nerăbdători de a ajunge în sânul familiilor lor au rămas surprinși de primirea avută pe Aeroportul Chișinău. Erau așteptați de către fani cu... trandafiri albi. Da, de data asta albi.  De ce? „Albi pentru că albul simbolizează puritate - puritatea sufletului, curățenie - curățenia (cristalinul) vocilor lor, liniște - liniștea care te cuprinde atunci când îi asculți, pace, împăcare, inocență, sobrietate - toate la un loc contopite în ei”, ne spune o admiratoare. 

O lună mai cum n-au mai avut niciodată, o lună mai plină de evnimente dragi sufletelor lor. După cele două zile onomastice de care s-au bucurat din plin, Valeriu Moruz și Constantin Paladi, a venit si împlinirea visului de a cânta în marele oraș Londra, capitala Marii Britanii. Un cadou de neuitat pentru cei doi și nu numai. 

UPDATE 1. Emoții de nedescris pentru cei 7 vocaliști. Vocile lor au răsunat dumnezeiește având o sonorizare bine pusă la punct. Au dus plăcerea și zâmbetele pe fețile oamenilor veniți la concert. „Aici muzica este foarte apreciată și publicul, evident, megasensibil”, au declarat soliștii.
Dacă ar fi să facă o comparație între publicul de acasă și cel londonez, băieții au zis ca este imposibil. „Suntem bucuroși și în același timp fericiți si norocoși că, oriunde ne-am duce, publicul este sensibil și ne primește cu multă căldură”, a declarat Mihai Gandraman.
În după-amiaza zilei de ieri Brio Sonores au făcut și o vizită la Ambasada Moldovei din Marea Britanie la invitația ambasadorului, Iulian Fruntașu, care a dorit să-i cunoască personal. Interpreții l-au chemat pe ambasador la concertul lor. Onorându-i cu prezența, Iulian Fruntașu a rămas impresionat de prestația băieților și, au discutat despre un nou concert de amploare în Marea Britanie.
Până reușesc a pune la punct detaliile noului concert, ei, Brio Sonores rămân cu amintirile frumoase. Astăzi este ultima zi de stat în Londra, maine urmând a ajunge acasă unde sunt așteptați de familie, fani și, nu în ultimul rând, de proiectele în derulare. Noi le urăm: zbor liniștit, să vă întoarceți cu bine și să împărtășiți cu fanii trăirile voastre în capitala Marii Britanii.

 Aflați de câteva zile la Londra, cei 7 soliști din formația Brio Sonores – Mihai Gandraman, Valeriu Moruz, Dumitru Mâțu, Constantin Paladi, Alexei Digore, Ion Tucan și Veaceslav Timofti - îmbină utilul cu plăcutul. Sau, utilul este în același timp plăcut pentru ei. Artiștii cântă cu deosebită dăruire deoarece asta le place și oferă tot ce au ei mai bun, melodiile prin vocile lor dumnezeiești,cu multă dăruire de sine, cu multă pasiune și cu mult talent, indiferent de locație și public.

Astfel, aseară Brio Sonores, fiind oaspeți speciali, au concertat pentru prima dată în Regatul Unit al Marii Britanii în cadrul unui Bal de caritate al organizației internaționale Hospices of Hope - organizație de caritate care asigură servicii gratuite pacienților cu boli incurabile, unde au fost prezenți cei mai influenți oameni din politica, societatea și cultura britanică, inclusiv Simon Cowel, fondatorul Hospices of Hope.
Azi, cei 7 soliști sunt invitați la Ambasada Moldovei din Londra și spre seară vor avea un concert marca Brio Sonores în exclusivitate pentru publicul londonez.
Fiind într-un oraș istoric și deosebit de frumos, vedetele nu au ratat ocazia să viziteze cele mai faimoase locuri, cum ar fi: Buckingam Palace, Big Ben, Catedrala Sf. Pavel, stadionul Chelsea din Londra, Tower of London, London Eye.
Melodiile „Nella fantasia”, „Il mondo”, „My way”, „O sole mio” vor răsuna timp de 2 zile în capitala Angliei în scopuri caritabile. La respectivele concerte, pe panouri video vor  rula colajele din semifinala și finala show-ului „Românii au talent”. 

Băieții de la Brio Sonores, au declarat în exclusivitate pentru „Evenimentul zilei” că: „Dumnezeu ne-a fost mereu alături și ne-a ascultat ruga, am reusit să ne împlinim un vis. Avem deosebita onoare să contribuim la colectarea de fonduri pentru House of Hope și filialele Casa Speranței din întreaga lume.  Ne bucurăm că, la concertele noastre de aici, toate biletele sunt cumpărate” , au declarat băieții de la Brio Sonores.

Visul lor s-a îndeplinit, acum, ei având șansa să cânte și să se afirme pe scena internațională. Le urăm succes în continuare și să reușească să cucerească și publicul britanic. Le ținem pumnii strânși până duminică, la venirea în țară.

 

Lasă un comentariu