Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media UPDATE | EXCLUSIV EVZ. BRIO SONORES au plecat să încânte Turcia

UPDATE | EXCLUSIV EVZ. BRIO SONORES au plecat să încânte Turcia Recomandat

25 August 2015 - 

Cu emoții, ca de fiecare dată, băieții care formează unul dintre cele mai cunoscute grupuri muzicale din Republica Moldova se pregătesc de drum lung. Da, Brio Sonores au pornit în această dimineață, la ora 6.00, spre Turcia.

UPDATE- ora 15.00   „Am fost impresionați de primirea făcută. Ne-am acomodat repede la hotelul Spice din Belek unde va avea loc și concertul, deja ne pregătim pentru soundchekul și programul de o oră pe care l-am ales special pentru acest eveniment! Vom avea un public de diferite naționalități și ne vom bucura sa cântam pentru toată lumea, inclusiv oficialități, oaspeți și gazdele din Moldova. Vă vom ține la curent, au declarat membri grupului Brio Sonores”

 

 Pentru câștigătorii ediției cu numărul patru al show-ului televizat „Românii au talent”- România acel concurs a fost „ca o catapultă pentru viitor, ca o poartă pentru ca lumea să ne audă, să transmitem mai departe ceea ce vrem noi pentru public”, au declarat soliștii, la plecarea de pe Aeroportul Chișinău.
    Se pare că, ceea ce gândesc cu voce tare, Dumnezeu face ca, la un moment dat, să devină realitate. Şi asta pentru că li s-au deschis larg uşile turneelor. 
Au cucerit publicul din Londra, în luna mai, unde au cântat pentru Hospice of Hope – organizaţie  de caritate care asigură servicii gratuite pacienţilor cu boli incurabile, iar astăzi soliştii ajung pe malul Mediteranei.
    Formaţia Brio Sonores a fost invitată să cânte în Antalya (Turcia) în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada Republicii Moldova în Turcia. Cei de acolo vor avea parte de un concert în exclusivitate, marca Brio Sonores, în hotelul Spice din staţiunea Belek, la data de 28 august.  Vocile tinerilor vor răsuna pe acordurile cunoscutelor melodii „O sole mio”, „Il mondo”, „Nella fantasia” şi alte piese din repertoriul formaţiei.
    „Au început turneele internaţionale, avem mai puţin timp pentru noi şi muncim mult, dar o facem cu mult drag pentru fanii noştri”, a declarat un membru al trupei Brio Sonores.

Vom reveni cu amănunte despre parcursul artistic al băieților.

 

 

7 comentarii

 • Link la comentariu Lina Marți, 25 August 2015 15:24 postat de Lina

  Bravo baieti! Asteptam noi vesti de la voi si va rugam sa ne tineti la curent despre evenimentele din Turcia. Va multumim!

 • Link la comentariu Mary Lozan Marți, 25 August 2015 14:59 postat de Mary Lozan

  Daruirea de sine artei intotdeauna este apreciata.Bravo,Brio Sonores si sa aveti parte de un public extrem de cald in Antalya!

 • Link la comentariu Mary Marți, 25 August 2015 14:42 postat de Mary

  Mult succes , baieti! Sunteti minunati! :*

 • Link la comentariu Sergiu Tabarcea Marți, 25 August 2015 11:30 postat de Sergiu Tabarcea

  Minunat ! Va felicit si va urez mult, mult succes pretutindeni unde impreuna unire a vocilor voastre fac sa vibreze de emotii si bucurii sufletele noastre

 • Link la comentariu Simona Marți, 25 August 2015 11:25 postat de Simona

  Succes, baietilor! Si multe felicitari, desigur! Meritati sa va traiti visul si noi, restul... sintem binecuvintati sa ne putem bucura de vocile voastre!
  Bucurie!

 • Link la comentariu Hadi Stephanie Marți, 25 August 2015 11:20 postat de Hadi Stephanie

  Sunteti superbi si meritati sa va auda o lume intreaga ❤ va iubesc si va admir ✌

 • Link la comentariu Lina Marți, 25 August 2015 10:30 postat de Lina

  Multa bafta, dragilor!

Lasă un comentariu