Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media EXCLUSIV EVZ. Cine a mai cântat pe scena unde BRIO SONORES are concert astă seară | GALERIE FOTO/VIDEO

EXCLUSIV EVZ. Cine a mai cântat pe scena unde BRIO SONORES are concert astă seară | GALERIE FOTO/VIDEO Recomandat

28 August 2015 - 

Trupa Brio Sonores  susţine, vineri, primul concert de la sosirea în Turcia. Tinerii interpreţi din Republica Moldova cântă, la trei zile după sosirea în Antalya, la Hotel Spice, locul unde s-au bucurat de o primire impresionantă, aşa cu au mărturisit atunci când au aterizat pe pământ turcesc. „Evenimentul zilei” vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la repetiţia de joi seara.

Media

 Locaţia unde cântă Brio Sonores a găzduit concerte ale unor formaţii sau interpreţi celebri. Printre cântăreţii din România se numără Inna, Alexandra Stan, Morandi, dar şi trupele Akcent, Fly Project. Din Rusia, au încântat publicul Yulia Savicheva, Sebrero sau KVN.
Formaţia Brio Sonores a fost invitată să cânte în Antalya în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada Republicii Moldova în Turcia. Cei de acolo vor avea parte de un concert în exclusivitate, marca Brio Sonores, „Vom avea un public de diferite naționalități și ne vom bucura sa cântam pentru toată lumea, inclusiv oficialități, oaspeți și gazdele din Moldova”, au transmis componenţii trupei Brio Sonores.

Vom reveni cu amănunte despre concert și surpriza pe care o pregătește grupul fanilor din Republica Moldova.

Lasă un comentariu