Evenimentul zilei

Lun10232017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden
20 Oct 2017
by  - 
Publicat în Monden

Ministerul Turismului din Barbados a anuntat ca artista va avea o strada ce ii poarta numele in orasul ei de bastina. Riri va fi si ea prezenta la ceremonia de dezvelire a noii denumiri, aceasta urmand sa aiba loc chiar de Ziua Independentei.

19 Oct 2017
Publicat în Monden

Johnny Depp și-a dat în judecată foștii avocați pentru că ar fi conspirat cu fosta sa firmă de management financiar să fure de la el peste 30 de milioane de dolari, relatează agenția de știri UPI.

18 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Ora de iarnă se aplică, în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie. Astfel, în noaptea de 28 spre 29 octombrie 2017, ora 04:00 devine ora 03:00. Practic, se revine la ora normală, pentru că primăvara, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică a lunii martie (25/26 martie, în 2017), se trece la ora de vară. Atunci, ceasurile su fost date înainte cu o oră la 03.00, care a devenit 04.00, iar 26 martie a fost cea mai scurtă zi din acest an.

18 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Simbol consacrat al uniunii dintr-un cuplu, verigheta a dat prilejul izvodirii a numeroase superstiţii, obiceiuri, ritualuri magice şi interpretări divinatorii.

18 Oct 2017
Publicat în Monden

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ocupă prima poziţie a Forbes 400 pentru al 24-lea an consecutiv graţie unei averi de 89 de miliarde de dolari, urmat de fondatorul şi directorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere de 81,5 miliarde de dolari, şi Warren Buffett, cu o avere de 78 de miliarde de dolari, potrivit topului celor mai bogaţi americani publicat marţi de revista Forbes.

17 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Fiecare femeie isi doreste sa se descopere si sa se cunoasca mai bine pe sine, inainte sa interactioneze cu cei din jur. Exista foarte multe mijloace prin care ea poate face acest lucru, de la cartile de dezvoltare personala pana la teste interactive de pe internet. Indiferent daca rezultatele lor sunt sau nu realiste, reusesc intr-o masura sa contureze unele trasaturi ale personalitatii.

17 Oct 2017
Publicat în Timp liber - TV

Un moment demn de filmele de comedie i-a avut ca protagoniști pe un polițist francez, agent al serviciilor de informații SCRT și islamistul radical pe care-l supraveghea.

17 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Motoarele de căutare, precum Google sau Bing, sunt locul cu care oamenii împărtăşesc cele mai multe curiozităţi şi dorinţe personale. Totuşi, nimeni nu trebuie să uite că în mediul virtual ajung tot felul de informaţii şi că informaţiile pe care le distribuim, indiferent de modalităţile de protejare folosite, nu sunt în deplină siguranţă în acest mediu.

16 Oct 2017
by  - 
Publicat în Monden

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messiși soția sa vor deveni părinţi pentru a treia oară. Un anunț în acest sens a fost făcut de soţia starului, Antonela Roccuzzo.

 

13 Oct 2017
Publicat în Monden

Novak Djokovic (6 ATP), fost număr unu mondial, va sta departe de terenul de tenis până în 2018, din cauza unei accidentări, însă profită din plin de timpul avut la dispoziţie pentru a se dedică activităţilor filantropice. Jucătorul sârb va deschide un restaurant în ţara să natală, care va oferi mâncare gratuită tuturor persoanelor fără adăpost şi celor nevoiaşe. „Vreau să dau înapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Am câştigat suficienţi bani cât să hrănesc toată Serbia”, a spus Djokovic.

13 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Vineri 13 este considerată ziua în care se întâmplă numai lucruri rele. Pentru superstiţioşi, aceasta este o zi ghionistă, în care cel mai probabil ar trebui să evite orice activitate importantă care ar putea fi umbrită de o eventuală nenorocire.

12 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Există un loc în România care nu poate să fie vizitat sau populat.

12 Oct 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

În lumea gadgeturilor ciudate, un telefon în formă de fidget spinner s-ar putea apropia destul de mult de vârful clasamentului, chiar dacă nu merită.

11 Oct 2017
Publicat în Monden

Scandalul sexual de la Hollywood se adânceşte. Tot mai multe nume celebre îl acuză pe unul dintre cei mai mari producători de filme ai lumii de hărţuire sexuală. Printre cele care îl acuză se numără Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Rosanna Arquette.

Pagina 1 din 65