Evenimentul zilei

Joi07022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Laura Cosoi ar putea primi un premiu internațional ce echivalează cu „Oscarul”

Laura Cosoi ar putea primi un premiu internațional ce echivalează cu „Oscarul”

01 Mai 2015 - 

Laura Cosoi sau Ligia Pop ar putea primi un premiu internaţional, ce echivalează cu Oscarul.

Laura Cosoi şi Ligia Pop sunt cele două câştigătoare ale etapei naţionale Gourmand World Book Awards, cu titlurile „Rămâi la masă?”, respectiv „Reţete vegane fără foc”.

 Cele două volume intră, astfel, în cursa pentru premiile internaţionale ale categoriilor Best Cookbook TV-Europe (Laura Cosoi) şi Best Vegan Cookbook (Ligia Pop), ce vor fi decernate în luna iunie în China. Premiile Gourmand sunt cele mai prestigioase distincţii din domeniul culinar, putând fi comparate ca importanţă cu Premiile Oscar din cinematografie. Ambele volume au apărute în 2014, la Curtea Veche Publishing.

Înfiinţate în anul 1995, premiile Gourmand sunt cele care au creat industria cărţilor de bucate, iar evenimentul organizat anual este cel mai mare eveniment pentru cărţile de gastronomie din lume. Fondatorul Premiilor Gourmand, Edouard Cointreau, este moştenitorul celebrului imperiu Cointreau din Franţa.

Evzmd.md

Website evzmd.md

1 comentariu

  • Link la comentariu Ludmila Vineri, 01 Mai 2015 20:53 postat de Ludmila

    Vrei sa fii liber financiar? Vrei sa-ti traiesti viata asa cum iti place? Iti propun un proiect absolut unic la nivel mondial, un proiect in care este nevoie de oameni seriosi si foarte ambitiosi. Pe langa castiguri banesti prin contract legal, in urma colaborarii cu noi vei putea primi si ceva ce s-ar putea sa te intereseze foarte mult. Trebuie doar sa ai macar o ora libera in fiecare zi, un calculator cu conexiune la internet, o adresa de email si dorinta puternica de a obtine ceva. Pentru alte detalii, trimite textul “Info” la adresa de email: ludmilacbtr@gmail.com

Lasă un comentariu